Xbox Game Pass: az első augusztusi frissítés

A Microsoft közölte, hogy milyen játékok jönnek, illetve mik távoznak az előfizetéses szolgáltatásból.

 

Már elérhető a Ghost Recon Wildlands (konzol [így Xbox Series és Xbox One], PC, felhő), 4-én érkezik a Shenzhen I/O (PC, ID@Xbox, azaz indie) és a Turbo Golf Racing (Xbox Series [Xbox One-ra nem!], PC, felhő, ID@Xbox). 9-én a Two Point Campus (konzol, PC, felhő) a Game Passban rajtol el (ahogy a Turbo Golf Racing is), aztán 11-én a Cooking Cloud Simulator (konzol, PC, felhő), az Expeditions: Rome (PC), továbbá az Offworld Trading Company (PC, ID@Xbox) csatlakozik a szolgáltatáshoz.

A DLC/frissítés tekintetében nincs nagy mozgás: már elérhető a Citizen Sleeper Episode One: Flux ingyenes frissítésként, továbbá a Sniper Elite 5: Landing Force Mission és Weapon Pack (új küldetés, két fegyver: D.L. Carbine puska, PPSH gépfegyver) jön a Flooded Village multiplayer pályával; 4-én pedig elindul a Sea of Thieves hetedik szezonja.

Az Xbox Game Pass Ultimate perkek tekintetében is kicsit lazább időszak van: a Fall Guys a Coconut Milk kosztümöt, 11-étől a Skate 3 pedig egy Upgrade Bundle-t biztosít (Skate Create Upgrade Pack, Maloof Money Cup 2010 NYC Pack, Black Box Distribution Skate Park), 16-ától pedig a The Elder Scrolls Online-ban bukkan fel a Noweyr Pack (enchanting lila mount, ehhez párosuló pet, két láda jutalmakkal).

Végezetül pedig meg kell említenünk, hogy a Microsoft havidíjas szolgáltatásából milyen játékok távoznak augusztus 15-én: a Boyfriend Dungeon (konzol, PC, felhő), a Curse of the Dead Gods (konzol, PC, felhő), a Library of Ruina (konzol, PC, felhő), a még előzetes (Game Preview) állapotban levő Starmancer (PC), továbbá a Train Sim World 2 (konzol, PC, felhő).

Ez bizony nem egy nagyobb erősítés, úgyhogy mondhatnánk azt is, hogy a Game Pass is egyfajta nyári szünetre ment. Talán a második augusztusi update sem lesz olyan kiemelkedő, de szeptembertől a redmondi cég tuti beizzítja a rakétákat.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu