Henry Cavill megint a PC-jét bütyköli – mi pedig szeretjük, hogy ekkora kocka

MOZI HÍREK – Henry Cavill izgatottan osztotta meg lelkes rajongóival néhány új PC hardveres felszerelését, amellyel a jelenlegi hőhullámot kívánja legyőzni.

 

 

Henry Cavill színész leginkább arról ismert, hogy Zack Snyder DC-filmjeiben Supermant alakította, illetve a Netflix The Witcher-sorozatának főszereplője, Geralt. Mivel az utóbbi egy videójáték karaktere (is – mert, ugye, a regényszéria előbb volt, de csitt!), nem meglepő, hogy a színész maga is szeret játszani. Sőt, Cavill nyilvánosan kijelentette, hogy eredetileg azért maradt le Zack Snyder hívásáról, hogy eljátssza Supermant, mert éppen World of Warcraftozott.

Annak ellenére, hogy híres színész, Cavill még mindig talál időt arra, hogy oktassa közönségét a PC-s játékhardverek rejtelmeiről.

A színész az Instagramon fejezte ki, hogy a közelmúltbeli hőhullám miatt szeretné lecserélni az AIO-hűtőjét és a ventilátorokat. Henry Cavill először is megmutatta az új szerzeményeit. A mutatott hőmérséklet-adatok kapcsán jelzi, hogy in-game adatok. Ennek azért van jelentősége, mert a PC relatív hőmérséklete eltér aszerint, hogy éppen üresjáratban fut-e, vagy játszanak rajta egy játékkal. A továbbiakban elmondja, hogy az új ventilátorok halkan működnek, ami kívánatos tulajdonság, és hogy még több is van a tarsolyában.

Nem ez az első alkalom, hogy Cavill leírja játékszenvedélyét, hiszen a színész az Instagramon mutogatta Warhammer-gyűjteményét, és korábban már kifejezte érdeklődését egy Warhammer TV-sorozat és egy Red Dead Redemption-adaptáció iránt.

Arról is beszámoltak, hogy Witcher-társai a forgatáson „Witcher-bibliaként” jellemzik őt. A színészi munkája, az ilyen igényes szerepekhez szükséges formában tartás és a játék között Henry Cavill elfoglalt fickónak tűnik.

Egy, a The Witcherrel kapcsolatos sajtóinterjú során feltették neki a kérdést, hogy az Xboxot vagy a PlayStationt szereti-e jobban, mire a színész azt válaszolta, hogy a PC-t. Két évvel ezelőtt Henry Cavill össze is rakott egy AMD PC-t a semmiből, hardverrel együtt. Úgy tűnik, a PC-s játék egyértelmű szenvedélye a színésznek, és ez minden bizonnyal átérezhető a rajongók számára, akik szintén szeretnék, ha bizonyos videójátékokat adaptálnának a széles vászonra, de már annak is örülnek, ha végignézik, ahogyan megosztja kedvenc játékait.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu