ONI: Road to be the Mightiest Oni: többet is láthatunk a Kenei Design játékából [VIDEO]

A Kenei Games mellett a két kiadó, a Clouded Leopard Entertainment és a Shueisha Games elkezdett többet is megmutatni a játékból.

 

A főszereplő, Kuuta az ellenfelének fizikai testét a botjával meg tudja támadni, de ez nem elegendő, ugyanis Kazemarunak a testből a lelket ki kell szívnia. A szellem elpusztítása vezet a győzelemhez. Egyszerre Kuutát és Kazemarut is irányítani kell. Sok ellenfél lesz, méretben is lesznek eltérőek. A szintlépés is eltérőnek ígérkezik. A Kisejima-szigeten játszódik az ONI: Road to be the Mightiest Oni, és ez három részre van bontva. Sok kihívás lesz az ellenfelek legyőzésétől kezdve a védelmi, őrző feladatokig. Az üldöző szörnyektől való elmenekülés segítségével szintet léphetünk, a csoportokban növő gombák gyűjtésével pedig erősebb botokat lehet vásárolni.

A Kisejima-sziget az óceán közepén található, kicsinek mondott szigett. A regék szerint a helyi démon lelkekben rejlő erőt úgy lehet előcsalogatni, ha kihívás elé állítjuk őket ott, ahol a régebben a Momotaro által legyőzött ősi démonok vannak megidézve, ám csak néhányan tértek vissza élve a szigetről. Kuuta egy démonharcos és az egyik főszereplő a történetben. A démonkirály hadseregének egyetlen túlélője a Momotaro elleni küzdelemből. Hozzá csatlakozott egy rejtélyes lélek, Kazemaru, aki a szigeten él. Ők ketten mérettől és formától függetlenül minden kihívást bevállalnak.

Kisejima szigete nem olyan nagy, de a Kenei Design artworkje színessé teszi azt a mezeivel, az erdőkkel, illetve a lebegő megalitokkal. Egyedi érzéseket kívánt a stúdió kelteni ezek hatásával, hogy minden más akciójátékhoz képest eltérő legyen. Van egyfajta minivilág is, ugyanis mindegyik helyszín egyedi módon kelti fel a figyelmünket, és emiatt a játék egy kis világ élményét akarja változatosságképp kínálni.

A ONI: Road to be the Mightiest Oni a tervek szerint idén fog megjelenni PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, továbbá PC-re (Steam). Új képek és egy videó is érkezett a japán indie-ből.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu