A Mosolyogj rendezője már kimutatta foga fehérét

MOZI HÍREK – Hamarosan látható a hazai mozikban a Mosolyogj című lélektani thriller, amelyben a mosolygás különös, bénító rémületet hoz rá mindenkire, aki bizonyos helyzetekben megtapasztalja.

 

A filmet Parker Finn írta és rendezte, aki azért kapott erre lehetőséget a Paramount stúdiótól, mert két éve második rövidfilmje, a Laura Hasn’t Slept (Laura nem aludt) hatalmas kritikai és közönségsikert aratott. A Mosolyogj-ban a Laura… motívumait bontotta ki alaposabban.

Finn-nek azonban nem ez volt az egyetlen nagy dobása. Négy éve már első rövidfilmjével is óriási feltűnést keltett. A Hidebehindban (kb. A rejtőzködő) egy 19. századi népmesét dolgozott fel, amelyben egy rém úgy cserkészi be áldozatait, hogy a hátuk mögött rejtőzködik. A Finn által alkotott modern történetben egy túrázó eltéved az erdőben, és jön a rém mögéje. A rövidfilm két színésszel, díszletek és trükkök készült a fák között, mégis rendkívül hatásos, és már akkor azt mutatja, hogy Finn-ről még hallani fogunk.

A Hidebehind megtehinthető itt.

(Smile – hazai bemutató: 2022. szeptember 29.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu