Marvel-érintettség lesz az Electronic Arts utolsó FIFA-pénzszivattyújában

Bár a FIFA és az Electronic Arts szakít egymással (jövőre már fix, hogy EA Sports FC 24 néven jön az évenként jelentkező focijáték), most még dobnak egy csavart a FIFA Ultimate Teambe.

 

A Twitteren közölte az EA Sports, hogy a Disney-vel, azaz a Marvel Entertainmenttel közösen új FIFA Ultimate Team (röviden FUT) hősöket (Heroes) visz a focipályára, és ezeket a Marveles képregények kapcsán gondolták újra. Tehát ezzel mondhatni a fiatalabb korosztálynak és a képregény-rajongóknak próbálnak kedvezni, azaz az ő pénzüket kiszipolyozni, ugyanis ha bármilyen Ultimate Teamről van szó, ott lootboxok és nem kevés pénz van.

Idézzük a bejelentést, lássuk, milyen PR-dumával próbálkoznak: „A világ két legnagyobb szórakoztatóipari márkájának együttműködése a Marvel csodálatos művészeivel együtt a játékba is elhozza a rajongók kedvenceit, és megünnepli az életnagyságú kultikus hősök státuszát. Emlékezetes klub- és országos karrierjük elismeréseként minden egyes FIFA World Cup FUT Hős egy különleges illusztrált FUT-tárgyat kap a világbajnoki játékmód indulásakor, a FUT Heroes alapváltozatai pedig a FIFA 23 megjelenésekor lesznek elérhetőek.

Az együttműködés keretében a Marvel-ihlette hősökként megörökített, rajongók által kedvelt hősökhöz kapcsolódó egyéb tárgyak is megjelennek majd, többek között tifók, felszerelések, labdák. A rajongók emellett a Marvel írásos életrajzai mellett egy hamarosan megjelenő online Marvel Heroes képregényt is kézbe vehetnek majd, amelyből korlátozott mennyiséget egy későbbi időpontban fizikai formában is elérhetővé tesznek. További információk mind a játékban található tárgyakról, mind a képregény elérhetőségéről az ünnepi időszakhoz közeledve lesznek elérhetőek.”

Aki augusztus 21-éig előrendeli a FIFA 23 Ultimate Editiont, korlátozott ideig elérhető FIFA World Cup Hős tárgyat is kap pár egyéb plusz mellett, de remélhetőleg senki sem gondolkodik a játék Nintendo Switches verzióján, ugyanis az évek óta semmit nem változott, és már régóta Legacy Edition jelzővel kapható (ezzel is kifejezvén annak elhanyagolását). Legalább PC-n VÉGRE frissítenek az újgenerációs kiadásra, amivel egy évet minimum késtek, mert a 2020-as FIFA 21-nél ez még elfogadható volt, de a tavalyi FIFA 22-nél erre már nem volt mentségük…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu