A QuakeCon kapcsán bővített a PC-s Game Pass és a Microsoft Store

Például a Quake Champions esetében örülhetnek az Xbox Game Pass előfizetői.

 

Az idei, digitális QuakeConon nem nagyon készülhetünk komolyabb bejelentésekre, de a Microsoft komolyan veszi: régebben már írtunk arról, hogy a Steamen (és a GOGon) hogyan egyszerűsítették a régebbi DOOM és Quake játékok elérhetőségeit, de további lépéseket is hozott a cég, ami alá tartozik a Bethesda is. Van egy új Game Pass perk, amivel a Quake Champions összes karaktere elérhetővé vált. Ja, az Epic Games Store-on pedig elérhető a DOOM 64 ingyen csütörtökig.

A PC-s Game Passon ezen felül elérhető lett a Return to Castle Wolfenstein, a Quake 4, a Wolfenstein 3D, az An Elder Scrolls Legend: Battlespire, továbbá a The Elder Scrolls Adventures: Redguard is. A Microsoft Store-on három játék bukkant fel. Ezek a Heretic: Serpent Riders, a exen: Beyond Heretic, illetve a Hexen: Deathkings. Három játék free-to-play lett a Microsoft Store-on, ezek pedig az alábbiak: The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls: Daggerfall, és Quake Champions.

Aztán itt a Bethesda magyarra fordított közleménye is: „Az eredeti Quake újrakiadása új frissítést kap, a legendás moddal, a Threewave CTF-fel: tavaly bemutattuk az eredeti Quake-et a modern közönség számára, és elérhetővé tettük a játékot az Xbox Game Passon keresztül, hogy [az előfizetők] megízlelhessék az id Sofware magas oktánszámú klasszikusát. Ma még többet teszünk hozzá a 4. frissítéssel, amely tartalmazza a csapatalapú multiplayer legendás elődjének visszatérését: itt a Threewave Capture the Flag. Ez a kiegészítés kilenc ikonikus pályát tartalmaz az eredeti modból, épp időben a QuakeConra, hogy újra összejöjj hét barátoddal!” Szóval ha az első Quake-ből hiányzott a CTF (ami a Quake III Arenában már alapvető elem volt, és az alapjátékkal összevontan kapható Quake III Team Arenából sem maradt el), akkor ezt is újra át lehet élni.

Mi csak arra lennénk kíváncsiak, hogy a MachineGames mikor fogja bejelenteni a Wolfenstein III-at? Tény, hogy a LucasFilm Gamesnek egy Indiana Jones-projekten is dolgoznak, de azért erre már évek óta várunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu