Saints Row előretöltés: rossz hírek a PC-s játékosok számára!

A Saints Row fejlesztői megerősítették az összes platformra vonatkozó előtöltési terveit, bár a PC-s Epic Games Store felhasználók számára van néhány rossz hír.

 

A remastereket és újrakiadásokat nem számítva, már hét év telt el azóta, hogy az utolsó Saints Row főszériás játék megjelent a piacon. A franchise rajongóinak szerencséjére a Saints Row reboot megjelenéséig már csak pár napot kell várni, augusztus 23-án jelenik meg a játék. Azok, akik izgatottan várják a játékot, érdemes lehet felkészülni az előtöltéssel, és most kiderült, hogy az előtöltési információk a játékhoz a különböző platformokon, amelyeken elérhető lesz.

A Saints Row augusztus 23-án, helyi idő szerint 12 órakor jelenik meg. Az Xbox-on lévők már most előretölthetik a Saints Row-t, míg a PlayStation-en lévők 48 órával korábban tudják majd előretölteni a játékot. Ez azt jelenti, hogy a Saints Row PlayStation előtöltése vagy ma késő este, vagy valamikor augusztus 21-én fog elindulni. Ez jó hír a konzolos játékosoknak (különösen, mivel a Saints Row fájlmérete platformtól függően 53-60 GB között mozog), de azok, akik PC-n tervezik a játékot az Epic Games Store-on keresztül játszani, szerencsétlenül járték.

Megerősítették, hogy az Epic Games Store-on a Saints Row-hoz nem lesz elérhető semmilyen előtöltési lehetőség. Azt mondták, hogy ennek „néhány technikai dolog” az oka, bár ezen túlmenő konkrétumokat nem árultak el. A PC-s játékosok, akik abban reménykednek, hogy a Saints Row-val játszhatnak, amint megjelenik, különösen csalódottak lehetnek emiatt a fejlemény miatt, mivel PC-n csak az EGS-en keresztül lehet játszani. A Saints Row az Epic Games Store exkluzív, a rajongóknak jó ideig várniuk kell arra, hogy a Steam-en játszhassanak a játékkal.

A Saints Row Steam verziójára várakozó PC-s játékosoknak legalább 2023-ig kell várniuk, hogy ezen a platformon játszhassanak a játékkal. A Saints Row Epic Games Store-exkluzivitásának pontos dátumát nem jelentették be, de azt megerősítették, hogy a Steam-verzió valamikor 2023-ban fog megjelenni. Valószínű, hogy a Saints Row Epic Games Store-exkluzivitása legalább fél évtől egy évig fog tartani, így bár lehetséges, hogy a rajongók 2023 elején játszhatnak a Steamen, a valószínűbb forgatókönyv az, hogy a Steam verzió legalább egy év múlva jelenik meg.

Az Epic Games Store exkluzivitás az Epic indítójának megjelenése óta forró téma. Tagadhatatlan, hogy a Steam a PC-s játékosok elsőszámú platformja, ezért az Epic Games agresszívan próbálja elvitatni a Valve-tól és annak áruházától a piac egy részét. Ennek egyik módja az volt, hogy exkluzív játékokat szerzett az Epic Games Store számára, valamint rendszeresen ingyenes játékokat osztogatott.

A Saints Row augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Mi már teszteljük a játékot PlayStation 5-ön a forgalmazó Magnew kódjának hála, a kritikánk várhatóan hétfő délutánra elkészül. Ti várjátok már a játékot, vagy hidegen hagy benneteket a sorozat reboootja? Írjátok meg a kommentárokban!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu