Deliver Us Mars: egy szelet a történetből [VIDEO]

Keressük meg az ARKokat, leljük meg rajtuk a forradalmi technológiát, majd hozzuk szépen haza az egész cókmókot.

 

A díjnyertes Deliver Us The Moon folytatása, a Deliver Us Mars egy atmoszférikus sci-fi kaland egy magával ragadó űrhajós élménnyel. Új határokat feszegethetünk egy feszültséggel és nagy tétekkel teli küldetésen, hogy a főszereplő, Kathy Johanson a Zephyr űrsikló brigádjának tagjaként visszaszerezze a titokzatos Outward által ellopott ARK kolóniahajókat.

Tíz évvel a Fortuna küldetés után az emberiség közelebb van a kihaláshoz mint valaha. A Marsról érkező rejtélyes segélyhívás után csatlakozik Kathy a Zephyr legénységéhez, ami a vörös bolygóra tart azzal a céllal, hogy a gyanús vallálat, az Outward által ellopott ARK kolóniahajókat visszaszerezzék, és ezzel együtt biztosítsák az emberi faj túlélését. (A csavar: Kathy apja, Isaac is az Outwardhoz csatlakozott, és kényszerből maga mögött hagyta a lányát).

Utazzunk a Földről a Mars felszínére, ahol át kell vészelni a kíméletlen terepet. Használjuk az eszünket és erőnket, hogy le tudjuk győzni a mentális és fizikai kihívásokat, és az ARKok fellelése közben talán kideríthetjük, hogy a vészjelzés mögött álló személyeknek mi is a motivációja. Rendkívül kifinomult és magával ragadó narratív élményt kapunk, amihez magával ragadó játékmenet társul. Ehhez hozzájárul a díjnyertes zeneszerző, Sander Van Zanten zenéje, a legmodernebb mozgásrögzítés (motion capture), a lenyűgöző grafika (Unreal Engine), valamint a valós idejű, sugárkövetéses (ray tracing) árnyékok és tükröződések.

Két hónapja, az eredeti megjelenési dátum közlésekor még ezt írtuk a játékról: „A Deliver Us Marsban platformeres kihívások, összetett puzzle-k, búvárkodás, zéró gravitációs lebegés, illetve egy, az űrhajón belülről intézett felszállási folyamat levezénylése is meg fog történni. A Marsot elképesztő módon fogja ábrázolni a KeokeN Interactive a homokos felületével, az ARK hajók hatalmas beltereivel, a jeges völgyekkel, és az elhagyatott kolóniákkal, de a játék egyes részei a Földön és a Holdon is játszódnak. […] A megjelenéshez közelítve megtudhatjuk, hogy konzolonként milyen eltérő élményekkel fog rendelkezni a Deliver Us Mars.” Na, az még mindig nem történt meg!

A Deliver Us Mars egyike lett az elhalasztott játékoknak: szeptember 27-e helyett február 2-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az ár mindössze 30 euró (12 ezer forint), PC-n a Deluxe kiadás 35 (+ soundtrack, így 14 ezer), az előrendelés pedig 10%-os kedvezményt ad.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu