Véget ért a legendás PlayStation-játék-franchise: a Twisted Metal alapján készült sorozat forgatása

MOZI HÍREK – A Twisted Metal élőszereplős adaptációjának forgatása befejeződött. Az azonos című PlayStation-exkluzív videojáték-sorozat alapján készülő sorozat a Peacocknál készül és kizárólag ezen a streaming platformon jelenik majd meg.

 

A showrunner Michael Jonathan Smith szombaton a Twitteren közzétett egy képet, amelyből kiderül, hogy az évad forgatása hivatalosan is befejeződött. Néhány további tweetben Smith dicséri a projekt szereplőit és stábját.

„A Twisted Metal szereplőgárdája és stábja egészen különleges volt” – mondta. „A villámcsapás okozta késések, az extrém hőség és az autók rakoncátlankodása ellenére mindenki a lehető legkeményebben dolgozott, hogy a Twisted Metal a lehető legnagyobbat üssön. A forgatás utolsó napja olyan volt, mint a tábor utolsó napja, sok nevetéssel, néhány könnycseppel és jégkrémmel, amit a Sweet Tooth teherautójának hátuljából osztogattak. Alig várjuk, hogy láthassátok ezt az őrületes dolgot, aminek a forgatásával töltöttük a nyarat. Most pedig fel a posztolásra!”

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Will Arnett adja majd Sweet Tooth, a Smith által említett szadista bohóc hangját, aki a videojáték-sorozat kabalájaként szolgál. A sorozat elsősorban Anthony Mackie-t fogja követni John Doe főszerepében, a további sztárok között pedig Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church és Neve Campbell lesz. Smith a sorozat executive producere is lesz Arnett, Mackie, Kitao Sakurai rendező, valamint Asad Qizilbash és Carter Swan, a PlayStation Productions munkatársai mellett.

A Twisted Metal – a szokásos amerikai PR-sallanggal – egy „magas oktánszámú akció-vígjáték” sorozatként lett leírva, amely a Deadpool és a Zombieland íróinak, Rhett Reese-nek és Paul Wernicknek az eredeti elképzelésén alapul. A sorozatban a játékok különböző egyedi versenyzőin alapuló karakterek lesznek, de a történet nem teljesen ugyanaz, mivel a játékok középpontjában jellemzően egy halálos demolition derby verseny áll, ahol az egyetlen túlélő versenyzőnek teljesülhet a végső kívánsága. A sorozat bejelentett logline-ja így szól:

„A Twisted Metal egy motoros szájú kívülállóról szól, akinek esélyt kínálnak egy jobb életre, de csak akkor, ha sikeresen szállít egy titokzatos csomagot egy poszt-apokaliptikus pusztaságon keresztül. Egy ravasz autóstolvaj segítségével szembeszáll a pusztító járműveket vezető vad martalócokkal és a nyílt út egyéb veszélyeivel, köztük egy elborult bohóccal, aki egy túlságosan is ismerős fagylaltkocsit vezet.”

A Twisted Metal sorozatnak még nincs premierdátuma, de kizárólag a Peacockon lesz streamelhető. A Twisted Metal PS3-as retrocikkének tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu