Wo Long: Fallen Dynasty: itt a japán dark fantasy kaszabalós játék brutális gameplay trailere! [VIDEO]

A kiadó Koei Tecmo és a fejlesztő Team NINJA közzétette a Three Kingdoms thriller Wo Long első gameplay trailerét és új screenshotjait: Fallen Dynasty című alkotásról.

 

Az új trailer a démonoktól sújtott, sötét Három Királyságot mutatja be, és bepillantást enged a játék kínai harcművészetekre épülő kardos akciójába.

A vállalatok azt is bejelentették, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty világszerte játszható formában debütál a Tokyo Game Show 2022 kiállításon, amely szeptember 15. és 18. között zajlik a japán Chiba városában, a Makuhari Messén. A játékkal játszó felhasználók egy eredeti gombos kitűzőt kapnak, míg a demót végigjátszók egy eredeti pólót is kapnak, amíg a készlet tart. A producerek, Fumihiko Yasuda és Masaaki Yamagiwa a Koei Tecmo hivatalos Tokyo Game Show élő közvetítésében is megjelennek egy színpadi eseményen.

Wo Long: Fallen Dynasty 2023 elején jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC-re a Steamen és a Microsoft Store-on keresztül. Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu