Két régebbi Zelda-játék kaphat Switch-portot és Nintendo Directet?

Az a pletyka járja, hogy szeptemberben egy új, The Legend of Zelda-központú Nintendo Direct adás érkezhet, amiben megerősítheti a nagy N két régebbi játékának új portját.

 

A VentureBeat alá tartozó GamesBeat szerkesztője, Mike Minotti és kollégája, Jeff Grubb szerint egy Zeldára koncentráló Nintendo Directet sugározhat a hónap folyamán a Nintendo, de Grubb szerint esélyes, hogy a pletykált Metroid Prime remaster is szóba jöhet. Minotti kifejezetten biztos abban, hogy a The Legend of Zelda: Wind Waker és a The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Switch-portja be lesz jelentve. Mind a ketten 100%-os bizonyosággal beszélnek egy szeptemberi Nintendo Directről, de ott már a sötétben tapogatóznak, hogy egy rendes Direct, egy Mini, vagy esetleg a külsős fejlesztőknek szánt Partner Direct történhet.

Grubb szerint ha a The Legend of Zelda-projekteket megerősíti a Nintendo, ez alapból kivágja a Partner Direct lehetőségét (mert mégis belsős, first-party fejlesztésekről van szó!), és úgy véli, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nyilvánosan még el nem nevezett folytatását ezzel kívánja a nagy N hypeolni. A Metroid Prime remaster bejelentése viszont megkavarhatja a paklit, pláne a külsős fejlesztők, igaz, Grubb szerint ezek nem izhalmas dolgok. Ha a „BotW2” nevét itt közli a Nintendo, akkor egy nagy Nintendo Direct lehet, anélkül pedig mindössze egy Mini.

Az viszont érdekesség, hogy a lehetséges dátumot is szóba hozták. Grubb „egy eléggé jó forrására” hivatkozva is abban hisz, hogy a Nintendo szeptember 12-én tarthatja meg ezt a Directet. Mivel ő már jó ideje beszél a The Legend of Zelda: Wind Waker és a The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Switch-portjáról (sőt, a Metroid Prime remastert is többször megemlítette), valamit tudhat. Valami tényleg készülhet, mert még a VGC is 100%-os bizonyossággal állítja, hogy a két régebbi Zelda-játék a Switch-re tart.

Mindez persze még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu