Firewall Ultra: PlayStation VR2-n folytatódik a Firewall Zero Hour! [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment és a First Contact Entertainment folytatja a PlayStation VR-en meglepően sikeres játék történetét, de ehhez már az újgenerációs virtuális valóság-headsetre lesz szükségünk.

 

Nézzük, hogy mit is írtak a játékról a PlayStation Blogon: „A Firewall Ultra a Firewall franchise evolúciójának következő lépése. Kihasználjuk a PlayStation VR2 új funkcióit, és örömmel adunk egy kis ízelítőt abból, hogyan használtunk fel néhányat ezek közül a Firewall Ultrában. Az eredeti játék után öt évvel játszódik, és benne az általad megszeretett szerződéses karakterek és helyszínek továbbfejlődtek, miután átköltöztek a következő generációra.

Mivel a PlayStation VR2 a 4K HDR-rel sokkal magasabb szintű vizuális réslzetességet kínál, teljesen újraalkottuk az összes karaktermodellt. A pályák is teljes felújításon estek át az új területekkel és textúrákkal. Lesznek új helyszínek és karakterek is, de nem lenne ez egy Firewall játék a fegyverek és felszerelések nélkül, amelyek szintén sokkal mélyebb szintű testreszabhatósággal rendelkeznek.

Az elmúlt négy évben meghallgattuk a közösségünket, és büszkén jelentjük be, hogy a Firewall Ultrát dedikált szervereken játszhatjátok majd. Emellett körökkel bővítjük a játékot, így mostantól minden meccs addig tart, amíg egy csapat két kört megnyer a három meccsből. Emellett egy teljesen új PvE játékélménnyel is bővítünk. A Firewall Ultra megjelenése után is tervezünk új tartalmakkal (karakterekkel, pályákkal, fegyverekkel) bővíteni. A Firewall Ultra olyan új PlayStation VR2 Sense Technology funkciókat használ mint a szemkövetés: ez lehetővé teszi, hogy a PlayStation VR2 headsetbe épített kamerák segítségével intuitív módon cserélj fegyvert, és így előhozhatod a HUD kijelzőket is,” írta a First Contact Entertainment.

Ez nagyszerű hír lehet azoknak, akik a PlayStation VR-on megkedvelték ezt a belső nézetes lövöldözős játékot. Pont az FPS műfaj az egyik legnehezebb, amiben minőségi alkotás születhet a virtuális valóságban. Emiatt reménykedünk, hogy a Firewall Ultra új mércét fog felállítani a PlayStation VR2-n. Csak annyi a probléma, hogy nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg a játék.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu