PlayStation 5: szürke, álcázott kiegészítőket dob piacra a Sony [VIDEO]

Az angolul Gray Camouflage kollekció egy DualSense-kontrollert, egy Pulse 3D headsetet, továbbá a PlayStation 5-höz fedőlapokat tartalmaz.

 

Azok után, hogy a Sony Interactive Entertainment a galaxis ihlette színcsaláddal jelentkezett, most a szürke álcázás stílusával próbálkozik. Isabelle Tomatis, a Sony Interactive Entertainment nemzetközi marketinges alelnöke a PlayStation Blogon azt írta, hogy a PlayStation dizájncsapata átgondolta a camouflage mintájukat, hogy frissebbnek hasson a látvány, és ha közelről megvizsgáljuk a termékeket, felfedezhetjük az ikonikus PlayStation-szimbólumokat, így az álca minta része az X, négyzet, háromszög, kör négyes is.

A Grey Camouflage néven futó készlet előrendelése szeptember 15-étől kezdődik. A kontroller és a PlayStation 5 fedőlapjai október 14-étől lesznek kaphatóak, míg a Pulse 3D headset decembertől válik elérhetővé. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, illetve Luxemburgban a PlayStation Directen keresztül két hétig exkluzív módon lesz rendelhető, mielőtt bizonyos boltokban szeptember 28-ától bukkan fel a kínálatban. A Gray Camouflage konzol fedőlap pedig kizárólag a Sony közvetlenül a fogyasztóknak szánt (és a The Last Of Us Part I Firefly Editionnel megkérdőjelezhető minőségű…) szolgáltatásán, a PlayStation Directen keresztül lesz rendelhető. (Hazánkban semmi sem lesz kapható, hacsak nem importálnak…)

A Sony amúgy jelenleg regisztrációkat vár az érdeklődő vásárlóktól, hogy közvetlenül a cégtől vásárolhassunk PlayStation 5-öt. Ennek regisztrációja az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, továbbá Luxemburgban fut. Ezek közül egyedül az Egyesült Államokban nem történt áremelés (nyilvánvalóan amiatt, mert az Xbox Series itt komoly vetélytársnak bizonyul), míg az európai régióban 50 eurós áremeléssel fejelték meg nemrég az amúgy még mindig drága PlayStation 5 mindkét verzióját, így a Blu-ray meghajtót kihagyó PlayStation 5 Digital Editiont is.

Emiatt 550/450 eurós áron, forintra átszámítva pedig minimum 220/180 ezerért lehe tcsak kapni a PlayStation 5-öt, de ez az időzítés nem tűnik véletlennek: a Sony mintha azért hozta ki most a Gray Camouflage termékcsaládot, hogy ezzel el tudja terelni a figyelmet az áremelésről, továbbá a gyenge PlayStation Plus-bővítésről…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu