A Gungrave G.O.R.E. a megjelenés naptól elérhető lesz Xbox Game Pass-on – íme a dátum!

Az Iggymob címe, a Gungrave G.O.R.E., amely a vagány antihőst, Grave-et hozza vissza, november 22-én jelenik meg.

 

 

Sokunknak hiányzott a Gungrave klasszikus brutalitása – a lövöldözős franchise, amely két PlayStation 2-es játékkal és egy anime-sorozattal hozta fel az adrenalinszintünket – , így most örömmel hallottuk, hogy az Iggymob stúdió visszahozza a badass antihős Grave-et PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Seriesre, hogy új résszel ajándékozzon meg minket. A fejlesztők azonban most még boldogabbá teszik a közönséget azzal a megerősítéssel, hogy a játék a megjelenéskor Xbox Game Passra is érkezik (PC, konzolok és felhő).

A Gungrave G.O.R.E. november 22-én érkezik az aktuális platformokra és az Xbox Game Passra.

Bobby Jung-Woo Park, az Iggymob üzletfejlesztési menedzsere a hivatalos Xbox weboldalon közzétett nyilatkozatában jelentette be, és arra biztat minket, hogy nézzünk meg néhányat a Gungrave G.O.R.E. trailerek közül, hogy bepótoljuk a frenetikus akciót, ami november 22-én, a klasszikus Grave főszereplésével készülő shooter megjelenési dátumaként meghatározott napon vár ránk.

A címet a harmadik személyű lövöldözős játék és a közelharcművészet stílusos kombinációjaként írják le.

Így az antihős célja, hogy 12 órányi játékidőn keresztül beteljesítse bosszúját, amiben nem lesz hiány pisztolypárbajokból és pusztító kombókból sem, az átalakítható koporsónk segítségével.

Az eredetileg a Tokyo Game Show 2019-en bejelentett Gungrave G.O.R.E.-ban ismét az élőhalott fegyverforgató bőrébe bújhatunk, hogy leszámoljunk azokkal, akik életében megsebesítették. Ebbe beletartozik a Millenion szervezet minden tagja és az őt eláruló barátja, Harry McDowell is, így egy hatalmas golyó-, vér- és halálfesztiválra számíthatunk.

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu