Daniel Craig szerint titkokat rejt a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma új előzetese… [VIDEO]

MOZI HÍREK – Daniel Craig visszatér Benoit Blanc szerepében a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma című, hasonlóan eszementnek tűnő folytatásban.

 

 

Daniel Craig büszkén virít a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma címet viselő folytatásának friss plakátján. Craig Benoit Blanc szerepében látható, aki a medence partján állva nézi végig az új gyanúsítottak sorát. Ám a plakáton kívül tegnap egy előzetest is kaptunk, ami állítólag sokkal többet árul el a filmről, mint elsőre gondolnánk.

A 2019-ben meglepő sikert aratott Tőrbe ejtve folytatásában a zseniális Benoit Blanc nyomozót ismét egy újabb rejtélyes gyilkosság megoldására hívják.

A tech-milliárdos Miles Bron meghívja barátait egy kiruccanásra a privát görög szigetére. Amikor azonban valaki holtan kerül elő, Benoit Blanc nyomozót bízzák meg az üggyel. Az újonnan megjelent trailer még több nyomot kínál, legalábbis Daniel Craig vélekedése szerint…

A Tőrbe ejtve: Az üveghagyma elődjéhez hasonlóan sztárfellépők sorát gyűjtött össze: az Oscar-jelölt Edward Norton mellett, aki Bront alakítja, a folytatásban feltűnik még Leslie Odom Jr. mint Lionel Toussaint, a Milesnak dolgozó tudós, akinek bonyolult kapcsolata van a tech-mogullal; Janelle Monáe, mint Cassandra „Andi” Brand, egy tech-vállalkozó; Kathryn Hahn, mint Claire Debella, egy connecticuti kormányzó, aki a szenátusi székért indul.

Előkerül továbbá Kate Hudson mint Birdie Jay, egy divattervező; Jessica Henwick mint Peg, Birdie asszisztense; Dave Bautista mint Duke Cody, egy YouTube-sztár; Madelyn Cline mint Whiskey, Duke fiatalabb barátnője és csatornaasszisztense.

Rajtuk kívül feltűnik még Ethan Hawke is, akinek azonban a szerepe jelenleg még titok – újabb rejtély, amelyet érdemes kideríteni!

A Tőrbe ejtve 2019-es megjelenésekor elismerő kritikákat kapott, de a visszatérő sztár, Daniel Craig szerint Az üveghagyma még jobb lesz, mint elődje. „Olyan szerencsés vagyok, hogy Rian az életem része. Ő egy nagyszerű író” – mondta Craig a Benoit Blanc szerepébe való visszatérésről. „Most fejeztük be a másodikat, szó szerint hetekkel ezelőtt. Most fejezték be Szerbiában. Merem azt mondani, hogy jobb? Majd meglátjuk. Nem akarom kísérteni a sorsot. Ez más, és ez a csodálatos dolog. Ez még mindig egy Benoit Blanc rejtély, de nagyon más. Nagyon izgatott vagyok miatta.”

Nem Daniel Craig az egyetlen, aki bízik a folytatásban, hiszen a főszereplő Dave Bautista is úgy érzi, hogy Az üveghagymában megvan minden, ami ahhoz kell, hogy felülmúlja az elődöket.

„Tényleg úgy gondolom, hogy ugyanolyan jó lesz, ha nem jobb, mint az első. Mindig félek ezt kimondani, mert nem akarom, hogy bárki megsértődjön, ha azt mondom, hogy jobb lesz, de tényleg így gondolom” – mondta a színész.

Az írói és rendezői székben továbbra is Rian Johnsont találjuk; a film világpremierje a 47. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz 2022. szeptember 10-én. A krimi folytatása ezt követően 2022 novemberében kerül a mozikba, majd 2022. december 23-án a Netflixre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu