Narratív kampányt kaphat a Battlefield 2042 – nem is akárki fejleszti!

A Battlefield 2042 hadjáratán nem más, mint a Marcus Lehto-vezette új fejlesztőcsapat, a Ridgeline Games dolgozhat.

 

 

A Battlefield 2042 nem hozta meg az EA által remélt sikert, de az óriáscég nem hajlandó bedobni a törölközőt egyik zászlóshajó franchise-ával kapcsolatban. Éppen ezért a fejlesztőnél történt nagy átszervezés után megtudtuk, hogy a Halo társalkotójaként ismert Marcus Lehto egy új csapatot fog vezetni Seattle-ben. Immár ismerjük a csapat nevét és a lövöldözős sorozatban betöltött szerepét is.

Az EA hivatalos weboldaláról derült ki a Lehto vezette stúdió neve: Ridgeline Games, amely „a Battlefield univerzumban játszódó narratív kampánnyal” vesz majd részt a franchise fejlesztésében.

A kiadó nem osztott meg további részleteket a Ridgeline Games munkájáról, így figyelni fogjuk a Battlefield 2042-vel kapcsolatos további híreket, hátha újabb információk látnak napvilágot a kampányról.

„Továbbra is befektetünk a franchise jövőjébe, új tehetségek és perspektívák bevonásával” – mondta Vince Zampella, a Respawn alapítója és a Battlefield-sorozat vezetője. „Marcus és csapata a Ridgeline Gamesnél csatlakozik a már meglévő világszínvonalú globális csapatunkhoz, így a Battlefield a legerősebb helyzetben van a sikerhez.”

Egy darabig még várnunk kell, hogy lássuk, hogyan alakul ez a partnerség, mivel az EA most a Battlefield 2042 élményének javítására összpontosít, amely már megjelentette a második évadot, és a harmadik évadra a sokat kért új funkciókat szeretné hozzáadni. Azt is tudjuk, hogy a cég a legutóbbi játék fiaskója után vissza kíván térni az egyjátékos kampányokhoz, így új lehetőségeket kapunk majd a sztorimód élvezetére.

Forrás: EA.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu