[UF 2022] A Skull & Bones új videója több hajó testreszabási lehetőséget tár fel [VIDEO]

A Skull & Bones új bemutatót kapott a mai Ubisoft Forward során, hiszen egyre közelebb vagyunk a november 8-i megjelenési dátumhoz. Üdv a kalózok világában!

 

Az új trailer egy filmes bevezető volt a Skull & Bones világába, emlékeztetve a játékosokat az előttük álló összes kockázatra és veszélyre. Rövid betekintést kaptunk a különböző hajó testreszabási lehetőségekbe is, amennyiben fegyverkezni szeretnénk.

A Skull & Bones eredetileg még 2017-ben látott napvilágot, de a játék több irányváltáson ment keresztül, ami meghosszabbította a fejlesztési folyamatot. Most azonban készen áll arra, hogy még idén megjelenjen, és a játék mai bemutatója megnyugtatta a rajongókat, hogy nem lesz több késés.

A Skull & Bonesban egy új számkivetettként kezded az utadat, aki a kalózok aranykorában a leghírhedtebb kalózok egyikévé akar válni, akik a törvénytelen óceánokat uralták.

Ahogy haladsz előre a játékban és egyre több tapasztalatot szerzel, megépítheted a saját hajódat és testre szabhatod. A fejlesztő állítása szerint minden hajó egyedien játszik, és a játékban elérhető számos testreszabási lehetőségnek köszönhetően megtalálhatod a saját stílusodat.

A hajóépítés és a kincsvadászat mellett a játék multiplayer oldala is sok új lehetőséget nyit meg előtted. A játékosok harcolhatnak majd egymással, ellophatják a rakományt, vagy akár egy játékos elsüllyedt hajóját is kifoszthatják. A PvP-csaták mellett ellenséges, mesterséges intelligencia által irányított frakciókat is találsz majd a játékban, akik még több gondot okoznak neked, ha felhívod magadra a figyelmüket.

A Skull & Bonesban nagy szerepet kap a felfedezés, hiszen rengeteg nyersanyagot gyűjthetsz és számos tevékenységet végezhetsz a játékban. A hajókkal kapcsolatos feladatok mellett gyalogos küldetéseket is teljesíthetsz, például kincseket kereshetsz a térképek alapján, vagy tengeri állatokra vadászhatsz a bőrükért.

Bár a Skull and Bones eredetileg last-gen konzolokra lett bejelentve, a PS4-et és az Xbox One-t kihagyva az új konzolokra és PC-re fog megjelenni.

Már most regisztrálhatsz a közelgő bétára, hogy játszhass a Skull & Bones-szal, és visszajelzést adhass a fejlesztőknek a hivatalos megjelenés előtt.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu