Hogwarts Legacy: van egy rossz hírünk a PC-s, Xbox-os és Switch-felhasználók számára… [VIDEO]

A Hogwarts Legacy PlayStation-exkluzív küldetése, a The Haunted Hogsmeade Shop legalább egy évig nem érkezik más platformokra.

 

 

Úgy tudni, hogy a Hogwarts Legacy PlayStation-exkluzív küldetése legalább egy évig nem érkezik más platformokra. A játék a tervek szerint jövő év február 10-én jelenik meg PlayStationre, Xboxra és PC-re, ám az egyik benne található küldetés csak a PlayStation vásárlók számára lesz elérhető egy meghatározott ideig.

Ezt a küldetést eredetileg a Gamescom 2022-en jelentették be, és a fejlesztő a legutóbbi State of Play prezentáción egy új trailerben mutatta be.

A küldetés a The Haunted Hogsmeade Shop nevet viseli, és úgy néz ki, mint egy horrorjáték. A Hogwarts Legacy State of Play-traileréből kiderült, hogy egy extra dungeon, hozzáférés a játékban található Hogsmeade bolthoz és a Shopkeeper kozmetikai szetthez is jár hozzá. Ez a küldetés elég tartalmasnak és érdekesnek tűnik, de a más platformokon játszó rajongóknak legalább egy évet kell várniuk rá.

 

 

 

 

Az új Hogwarts Legacy trailer végén kiderül, hogy a The Haunted Hogsmeade Shop küldetés 2024. február 10-ig kizárólag a PlayStation vásárlók számára lesz elérhető. Ez a dátum pontosan egy évvel a játék eredeti megjelenése utánra esik, így ez arra utal, hogy a PC-s és Xbox-os játékosoknak addig kell várniuk, hogy játszhassák a Hogsmeade-küldetést. A többi platformon való megjelenés pontos dátuma még ekkor sincs megadva, így még tovább is eltarthat, amíg a küldetés elérhetővé válik.

A Sony híres arról, hogy a legnagyobb címeit exkluzív tartalmakkal látja el, ezzel a PlayStation-verzió megvásárlására csábítva a felhasználókat.

Az Activision néhány órával ezelőtt mutatta be a Call of Duty: Modern Warfare 2 exkluzív tartalmát a PS4 és PS5 felhasználók számára. A PlayStation-vásárlók hozzáférhetnek a Modern Warfare 2 exkluzív Oni Operator Packjához, és ez az ajánlat is egy teljes évig tart. A többi platformon játszó rajongóknak tehát legalább jövő év október 27-ig kell várniuk, hogy megkapják az Oni Operatort. Hasonló eset történt a Marvel’s Avengers megjelenésekor is, ugyanis Pókembert exkluzív karakterként jelentették be a játék PlayStation verziójához.

Az exkluzivitási hírektől eltekintve úgy tűnik, hogy a Hogwarts Legacy körüli izgalom rendkívül nagy, hiszen a játék alig néhány hónap múlva jelenik meg.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu