[TGS 2022] Street Fighter 6: kik lesznek a játékban a megjelenéskor? [VIDEO]

A Tokyo Game Show során erre is választ kaptunk.

 

Ha megfigyeljük a World Tour játékmód nyitófilmjét, tizennyolc karaktert láthatunk. Nem véletlenül: ők lesznek a Street Fighter 6-ban alapból játszható karakterek: Blanka, Cammy, Chun-Li, Dee Jay, Dhalsim, E. Honda, Guile, JP, Jamie, Juri, Ken, Kimberly, Lily, Luke, Manon, Marisa, Ryu illetve Zangief lesz benn az RE Engine-en futó játékban.

Mi is a World Tour mód? Néhány napja már leírtuk: „A World Tour módban a játékosok létrehozhatják saját avatárjukat számos testreszabási lehetőséggel, hogy tükrözzék személyes stílusukat és hangulatukat. A sztoriban előrehaladva az avatárjuk erejét különböző NPC-kkel folytatott utcai harcok során csiszolják, továbbá összefutnak majd Ryuval és Chun-Livel, , akik különleges mozdulatokat tanítanak nekik saját repertoárjukból. A World Tourban senki sem hátrál meg a kihívások elől, és zökkenőmentes a váltás a csevegésről a harcra.”

Ne feledjük, hogy még mindig jelentkezhetünk a Street Fighter 6 zárt bétatesztjére! A játék weboldalán tehetjük ezt meg. A béta október 7-étől 10-éig tart PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen és PC-n (Steam). A cross-play mellett nyolc játszható karaktert kapunk (Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri, Ken), továbbá hét játékmóddal (Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center, Training Mode) rendelkezik a kipróbálható verzió.

A játékot júniusban mutatták be komolyabban, és addigra a Capcom átdolgozta az eléggé Adobe-os, minimálisan módosított logót is: „A Capcom közleménye szerint a RE Engine-re váltó Street Fighter 6, ami az eddig több mint 47 millió értékesítést összehozó franchise eddigi 35 éves múltjának legújabb tagja lesz, nem fog idén megjelenni. Három eltérő játékmóddal rendelkezik majd: a Fighting Ground, a World Tour és a Battle Hub. Minden elemében erősebb grafika, illetve innovatívnak nevezett játékmenetbeli funkciók is erősítik az élményt. Az arcade mód, az online meccsek, a tréning, a helyi versus csaták a Fighting Ground élményben (ezt a szót nagyon sokszor írták…) találhatjuk meg.”

A Street Fighter 6 2023 folyamán (február-március környékén?) érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu