Call of Duty: Modern Warfare II: az újgenerációs összevetés [VIDEO]

Egy összehasonlító videóban láthatjuk, hogy a 2020-as konzolok mellett PC-n hogyan fut az Activision Blizzard idei dobása.

 

Az ElAnalistaDeBits YouTube-csatorna a PlayStationös összevetés után most a PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC négyest tette egymás mellé. Mivel először csak a PlayStation konzolpároson volt csak elérhető a béta, kicsit várni kellett, hogy a Microsoft konzoljain (és PC-n) is meg lehessen vizsgálni az Infinity Ward hamarosan megjelenő játékát.

Ha röviden kellene jellemezni a helyzetet, annyival el tudnánk intézni, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II bétája is kimutatja: a 2013-as évjáratú PlayStation 4 és Xbox One visszafog mindent. PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en 4K felbontásban, másodpercenként 60 képkockával fut a játék (és mind a három konzolon rekonstrukciós rendereléssel). Ha nagyobb frame rate-et szeretnénk (és ehhez kellően izmos kijelzőnk is van), 1440p felbontásra is letolhatjuk a játékot, de cserébe 120 FPS-t kapunk.

Ez a 4K, 60 FPS vagy 1440p, 120 fPS az Xbox Series X-en is elérhető opció. Lépéselőnyben van a Microsoft konzolja: a teljesítmény a 120 Hz-s módban az Invasion módban jobbnak tűnik, miközben a PlayStation 5-ön shading problémákat láthatunk, ha feláldozzuk a felbontást a frame rate-ért. De az Xbox Series S a Deathloop után (erről nemrég írtunk) az idei Call of Duty-ban is meglepően erős teljesítménnyel bír. Itt a 1440p felbontás a plafon a 60 FPS mellett, ám a 120 Hz-es mód itt sem maradt ki, igaz, a felbontás ebben az esetben 1080p… de azért ez is elismerésre méltó! PC-n a játékot ElAnalistaDeBits 2160p-n, maximum beállításokkal futtatta PC-n egy Nvidia GeForce RTX 3080 videókártyával.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (a Battle.net mellett Steamen is ott lesz), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az előrendelők a sztorimódot már 20-ától játszhatják.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu