I.G.I. Origins: most már működés közben is láthatjuk [VIDEO]

Az Antimatter Games és a Toadman Interactive belső nézetes lövöldözős játékából végre láthatunk egy kicsi játékmenetet is.

 

Az I.G.I. Origins Steam-oldala így jellemzi a játékot: „Merülj el a Globális Hírszerző Intézet [Institute of Global Intelligence] eredetének mélyére, és képzeld újra a taktikai belső nézetű lövöldözős műfaj egyik úttörőjét, a 2000-es Project I.G.I. előzményét. Michael King vagy, kódnevén Regent, egy volt SAS-katona, akit az MI6 toborzott titkos, globális küldetésekre, hogy egy világháborút kilátásba helyező ellenséget vegyen célba.

Kifinomult arzenállal felfegyverkezve (amivel elterelheted az ellenfelek figyelmét, túljárhatsz az eszükön vagy megsemmisítheted őket) döntsd el, milyen megközelítést alkalmazol: szellemszerű kémkedés vagy kemény tűzharc. A csavaros akciók kérdéseket vetnek fel a valódi ellenséggel kapcsolatban, és megkeményítik elszántságodat egy változó, ellenséges világgal szemben.”

Ez a videó azért meglepetés, mert az I.G.I. sorozat harmadik részét 2019-ben jelentették be. Az több mint három éve volt! A Project I.G.I. (itt a rövidítés még azt jelentette a címben, hogy I’m Going In, ami magyarul kb. támadás/behatolás előtti felkiáltást jelent), a sorozat első része 2000-ben jelent meg, míg a folytatás, az I.G.I.-2: Covert Strike 2003-ban követte. Mindkettőt az Innerloop Studios fejlesztette. Az első részt az Eidos Interactive, a másodikat pedig a Codemasters publikálta.

Az I.G.I. Origins tehát előzménysztori lesz, ami 1980-ban játszódik, a hidegháború egyik kritikus időszakában. Nem merünk belegondolni, hogy mikor lesz az Antimatter Games készen a játékkal, amin az egyik eredeti alkotó is dolgozik, ugyanis a 2019 márciusi bejelentéskor a prototípusnál jártak, majd novemberben azt mondták, hogy 2021-ben lesz a megjelenés PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ezt az elképzelést szinte biztos, hogy padlóra vágta a koronavírus-világjárvány, mert 2022 vége felé járunk, és megjelenési dátum (sőt, célplatformok…) még sehol.

A videó végén nem is soroltak fel egyetlen konzolt sem, úgyhogy ki tudja, mi lesz ebből. Talán PlayStation 5, Xbox Series és PC 2023-ban…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu