The Dark Pictures Anthology: két korábbi epizód is új tartalmakat kap! [VIDEO]

A Bandai Namco új frissítéseket ad a The Dark Pictures Anthology játékaihoz, a Man of Medanhoz és a Little Hope-hoz, amelyek számos új funkciót tartalmaznak.

 

 

Új frissítés jelent meg a The Dark Pictures Anthology első két részéhez, a Man of Medanhoz és a Little Hope-hoz. Az új frissítés tegnap látott napvilágot, amely többek között új opciókat és nehézségi beállításokat tartalmaz a játékokhoz. Ezen kívül egy új, bővített fejezetet is kapott a az első rész, amely új játékmenetet és karakterhalálokat tartalmaz.

A Supermassive Games 2015-ben adta ki az Until Dawn című interaktív drámai horrorjátékot.

A játék kritikai és kereskedelmi sikerét követően a fejlesztő hasonló horrorjátékok sorozatát készítette el, amely The Dark Pictures Anthology néven vált ismertté. A Man of Medan és a Little Hope is kissé vegyes kritikai fogadtatásban részesült, de a fejlesztő továbbra is készséggel támogatja a játékokat.

Az év elején a Supermassive Games-t felvásárolta a Nordisk Games, és ennek lehet valami köze az új frissítésekhez. A Man of Medan és Little Hope kiegészítése ingyenes azoknak, akik már rendelkeznek a játékokkal. A bejelentés a kiadó hivatalos YouTube-csatornáján keresztül történt, ahol részletezték a frissítéseket. Az említett új lehetőségek között szerepel a javított felhasználói felület és játékmechanika, valamint a szélesebb körű hozzáférési lehetőségek mellett az új, gyors eseményre figyelmeztető figyelmeztetésekkel.

 

 

A Supermassive munkatársakat keres egy új, egyelőre még nem ismertetett projekthez.

 

 

Az első két játék frissítése mellett a Supermassive Games jelenleg egy másik játékon is dolgozik a franchise-ban.

Ez a The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me, amelynek megjelenését novemberre tűzték ki, és a sorozat „első évadának” utolsó része lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a játék második évada is fejlesztésbe kerül-e, vagy a fejlesztő más projektek felé veszi az irányt. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a stúdió már elkezdett elágazni a sorozatból.

Az év elején a Supermassive Games kiadott egy játékot The Quarry címmel. Bár a játék nagyon hasonlított a The Dark Pictures Anthology-ra, nem volt köze a sorozathoz. Hogy a fejlesztő a The Dark Pictures Anthology új évada mellett továbbra is ilyen projektekre fog-e koncentrálni, azt még nem tudni. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy mind a fejlesztő, mind a kiadó Bandai Namco elkötelezett a már megjelent játékok minél teljesebbé és elérhetőbbé tételében.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu