A Naughty Dog újabb poszt-apokaliptikus játékot fejlesztene?!

Friss álláshirdetés utal arra, hogy a Naughty Dog egy újabb posztapokaliptikus címen dolgozik (vagy folytatja a Last of Us multiplayer játékának munkálatait…)

 

 

Egy nemrég megjelent álláshirdetés arra utal, hogy a Naughty Dog talán egy újabb posztapokaliptikus játékon dolgozik, mint a The Last of Us, vagy pedig további munkatársakra van szükségük a közelgő multiplayer játékuk fejlesztésének folytatásához. A The Last of Us Part 2 több mint 300 Game of the Year díjával nem meglepő, hogy az AAA-stúdió folytatni szeretné ezt a trendet.

A The Last of Us-sorozat a játékosok körében népszerű a gazdag történetmesélés miatt, amelyről hamarosan egy új HBO-sorozat is készül.

A The Last of Us-sorozatot játékmenetéért és komor poszt-apokaliptikus hangulatáért dicsérik. A Resident Evil remake-ek közelmúltbeli sikere azt sugallja, hogy a közönség még mindig ki van éhezve a posztapokaliptikus stílusú játékokra.

Az álláshirdetés szerint a Naughty Dog pontosítja, hogy olyan játékművészt keres, aki képes új játékbeli eszközöket létrehozni, akár a semmiből, akár meglévő eszközökből. Bár a keresett művész a ruházatra koncentrál majd, a stúdió olyan személyt is keres, aki képes állatok, kellékek és egyéb játékbeli tárgyak létrehozására is. Az új tervezőnek képesnek kell lennie együttműködni más produkciós csapatokkal, és árnyékolási technikák alkalmazásával valósághű, textúrázott bőrt kell létrehoznia.

A Naughty Dog azt is előírja, hogy a tervezőnek értenie kell a játékfejlesztés folyamatát, és ismernie kell a játékfejlesztés körüli teljes kreatív folyamatot. Habár az új művész valami teljesen új projekten dolgozhat, a Naughty Dog közelgő The Last of Us többjátékos játékában is közreműködhet.

Ahogy a The Last of Us elágazik a magas színvonalú kábeltévésorozatok világába, logikus, hogy a Naughty Dog bővíteni szeretné a remek történetekben és emlékezetes karakterekben bővelkedő portfólióját.

Bár az álláshirdetés nem erősíti meg, hogy konkrét játékról vagy játéktípusról van szó, az azonban egyértelművé teszi, hogy a stúdió dolgozik valamin, és tehetséges játékfejlesztőket keres, akik részt vennének egy valószínűleg nagyszabású projektben.

Tekintettel a stúdió múltbeli, történetmesélésre való hajlamára, biztosak lehetünk benne, hogy a készülő játék olyan lesz, amit a játékosok várni fognak.

Forrás: Diariotiempo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu