Olyan bugos a FIFA 23, hogy a karrier mód engedi női játékosok felvételét férfi csapatokba!

Egy játékos szembesült a FIFA 23-ban található hibával, amely lehetővé teszi, hogy női focistákat szerződtessünk férfi csapatokba a karrier módban, képekkel dokumentálva a hibát.

 

 

A futballrajongók világszerte várták a játéksorozat legújabb kiadása, a FIFA 23 megjelenését. Az EA idén júliusban tette közzé a hivatalos trailert, és alig két hónap múlva már meg is jelent a játék. A FIFA 23 a korábbi FIFA-játékokhoz képest több játékmódot, több hivatalosan licencelt csapatot és minden eddiginél több testreszabási lehetőséget kínál.

A FIFA-játékok karriermódja az egyik legnépszerűbb offline játékmód. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csapatokat vagy egy játékost irányítsanak.

A rajongók évekig panaszkodtak a monoton játékmenetre és a Karrier mód funkcióira. Sokan megkönnyebbültek, amikor az EA kiadta a FIFA 23 karriermód trailerét, amely olyan új kiegészítéseket és funkciókat mutatott be, mint a hiteles menedzserek, a játékosok karrierjének személyisége és a lejátszható csúcspontok.

 

 

 

 

 

A Reddit-felhasználó theOUTCOME3 megosztotta, hogy szembesültek egy hibával a Karrier módban, amely lehetővé teszi, hogy női játékosokat szerződtessenek a férfi csapatba. Megosztottak egy képet, amelyen női játékosok játszanak férfi játékosok mellett. A második képen egy Lotte Wubben-Moy nevű szabadúszó női játékos tulajdonságai láthatók. A poszt nagy figyelmet kapott a FIFA-közösségtől a Redditen, és két nap alatt több mint 700 upvote-ot és 200 kommentet gyűjtött.

Sokak a hiba játékmenetre gyakorolt hatásait találgatják, és összehasonlítják a női játékosok minőségét és árát férfi társaikhoz képest. Néhány rajongó hasonló tapasztalatokat osztott meg, amelyekkel a korábbi kiadásokban szembesültek, míg mások hiba helyett funkciónak nevezik a ezt a lehetőséget. A közösségi médiaplatformok tele vannak olyan vicces klipekkel és képekkel, amelyeken a korábbi kiadások FIFA-bugjai láthatóak, de ez az egyik első bejelentett hiba a FIFA 23-ban. (A katasztrofális Steam-megjelenést leszámítva, persze.)

A FIFA 23-ban Ted Lasso, az azonos című tévésorozatból ismert karakter is szerepel.

A játékosok még Ted Lassót is választhatják edzőnek a karrier módban, és az alapértelmezett négycsillagosra értékelt AFC Richmond csapatával kezdhetik meg menedzseri karrierjüket.

A FIFA 23 hivatalosan szeptember 30-án jelent meg, de néhány korai vásárló már egy hónappal korábban kipróbálhatta azt az EA Sports egyik hibája miatt.

Forrás: Reddit

I have a bug in Career Mode where female players can be signed and now every major team have women in them from FIFA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu