Százezer forint egy Spongyabob Kockanadrág-játék gyűjtői kiadásáért!? [VIDEO]

250 dollár. Ennyit kér a Purple Lamp Studios és a THQ Nordic az új Spongebob Squarepants (magyarul Spongyabob Kockanadrág) játék gyűjtői változatáért.

 

És ki tudja, az a százezer forint még több is lesz, mire meg fog jelenni a játék, mert az már fix, hogy a Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake nem fog 2022-ben elrajtolni, és már most tudjuk, hogy a BFF Edition (a rövidítés a Best Friends Forever, magyarul örökké legjobb barátok) nevű gyűjtői kiadásban mi lesz. Sőt, erről a THQ Nordic még egy videót is publikált, ami már kicsit meredek tőlük is.

Szóval lesz egy kópia a játékból (ez már most jobb mint amit az utóbbi évek során több AAA kiadó meglépett a saját gyűjtői verzióikkal…), de lesz mellette egy huszonöt centis Cosmic Victory kisszobor, egy ötven centis, felfújható Patrik, egy BFF amulett nyaklánccal, négy mini, kosztümös pattogó labda, négy mini teríték, a játékban pedig a Costume Pack DLC lesz a miénk, mindez ez gyűjtői dobozban. Azért meg kell kérdeznünk, hogy ezért valóban korrekt-e elkérni 100 ezer forintot?!

A játék Steam-oldala szerint Spongyabob és Patrik kívánságai miatt az univerzumot összetartó anyag szétesik, mert olyan kívánságvilágok nyíltak meg, amiben Tibi bácsi helyett lovagokat, cowboyokat, kalózokat, és ősi csigákat láthatunk, de a megfelelő kosztümmel mindent képes lesz kezelni a Nickelodeon pénztermelő spongyája, aki Patrikkal közösen kapott egy fiolányi sellőkönnyet a jósnőtől, és a legendák szerint a tiszta szívűeknek ezek képesek kívánságokat megvalósítani.

Erre a két barát begőzöl, és minden kérésük az univerzumot térben és időben is meggörbíti, és a kozmikus zselé Bikinifenéken csak több bajt okoz és Kassandrának is van egy, nem éppen kedvező terve, így a klisé is megvan (a történet legelején felbukkan jóként a főgonosz). Az új platformkodáshoz új képességek is járulnak, így a karaterúgás vagy a felütés is a manővertárunkban lesz. A hét világ között lesz vadnyugati vagy halloween témájú, és minden karakter a rajzfilmsorozatból ismerős hangon fog megszólalni (ha angolul nézzük…). A játék soundtrackjét pedig 101, a sorozatból ismerős dallam fogja alkotni.

A SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake 2023-ban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu