Need For Speed Unbound: hosszú idő után végre hivatalos leleplezés [VIDEO]

A Criterion játéka egy kis ideig a parkolóban állt, hogy a stúdió a Battlefield 2042 fejlesztésébe besegítsen, de vajon megérte ez a szünet?

 

Az Electronic Arts bejelentése szerint a Need for Speed Unboundban a világ a mi vásznunk lehet. A cél az, hogy a The Grandot, Lakeshore utcai versenyét megnyerjük. A 4 intenzív versenyhét alatt kellően sok lóvét kell keresnünk, hogy a heti selejtezőkön részt vehessünk, majd ott vetélytársainkat is le kell győznünk. Eközben persze ne feledkezzünk meg a zsarukról sem.

A garázsunkba meg suvasszuk be a kocsikat, amiknek egyedi stílust lehet adni. Az új Need For Speed soundtrackjét $AP Rocky és AWGE hozta létre. A játékban az önkifejezés is eszerepet kap a művészeti stílusokkal és aláírásokkal. Egymástól független lesz az egyjátékos és többjátékos kampány, és az Electronic Arts szerint a Criterion játéka több órányi elektronikus, adrenalinnal töltött akciót fog kínálni.

A Need For Speed Unboundban a graffiti életre kel egy teljesen új, egyedi vizuális stílussal; ez a legfrissebb street art elemeit ötvözi a franchise történetének eddigi legrealisztikusabb megjelenéssel rendelkező autóival. Vezetési készségünket a nagy energiájú vizuális- és hanghatások eszköztárával fejezhetjük ki. Közéjük tartozik a Burst Nitrous is, ami segítségével nitrózhatunk. Eközben a ranglétra tetejére fel kell jutni, de ahhoz kockáztatni kell. Nagy téteket kell megtennünk, hogy elég jövedelmünk legyen a heti selejtezőkre, mert ezek nélkül nem jutunk el a The Grandig.

Minél többet versenyzünk, annál inkább felfigyelnek ránk a zsarunk, emiatt pedig taktikai döntéseket kell hozni az új menekülési mechanizmusban. Szemtől szembe megküzdünk velünk, vagy elbújunk előlük? Egyedi stílusunkat több száz kozmetikai tárgy segítségével kifejezhetjük, és ezt a járművünkön is viszontláthatjuk. A játék PC-s verziója támogatja a HDR10-et, a VRR-t (változó képfrissítési ráta)  a simább és egyenletesebb képért és a képtörés redukálásáért, a DLSS renderelési technológiát a magasabb frame rate és felbontás érdekében, és a Need for Speed Heat szimulációs sebességének megduplázása így bekövetkezett.

A Need For Speed Unbound december 2-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, Epic Games Store, Origin, és bár még nem erősítették meg, szinte fix, hogy Denuvóval).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu