Nomen est omen: végre jön a Crash Bandicoot 4: It’s About Time Steamre

Ideje volt már! A Crash Bandicoot 4: It’s About Time a jelek szerint október 18-án érkezik a Steamre – és ezáltal Steam Deckre is. A hírt a kanadai YouTuber Guy Eh hozta nyilvánosságra, aki egy különleges csomagot kapott a Toys For Bobtól, ami megerősítette a megjelenési dátumot.

 

A YouTubernek egy pizzásdobozt szállítottak egy kitalált cégtől, az „Aku Aku Aku’s Steam-In Pizza Shack”-től, rajta egy nyugtával, amelyen ez állt: „A Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 18-án érkezik a Steamre”. A Toys For Bob és az Activision még nem tette meg a bejelentést egyik közösségi média fiókján sem, és a játék áruházi oldala sem élesedett még a Steamen.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time még 2020 októberében jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezt követően 2021 márciusában jelent meg egy current-gen verzió PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, valamint egy Nintendo Switch változat is. Néhány héttel később a Crash Bandicoot 4 PC-re is megérkezett az Activision Battle Net launcherén keresztül.

Nem lenne túl nagy meglepetés, ha a Crash Bandicoot 4 a Steamen is megjelenne, hiszen nem ez lenne az első Crash-játék, ami a platformra érkezik. Még 2018-ban jelent meg a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Steamre, Nintendo Switchre és Xbox One-ra, egy évvel azután, hogy PlayStation 4-re is megérkezett.

Az influencereknek kiküldött csomag azonban nem csak a Crash Bandicoot 4 Steamre való érkezését ugratta, hiszen a blokk alján ez állt: „Hungry for more? Próbáld ki az új Wumpa pizzánkat 12,08 dollárért”. Azoknak, akik esetleg vakargatják a fejüket, a The Game Awards december 8-án (12/8) kerül megrendezésre, amit sokan úgy értelmeztek, hogy a díjátadón egy új Crash-játékot fognak bejelenteni.

A The Game Awards december 8-án veszi kezdetét, a házigazda Geoff Keighley lesz. Várhatóan rengeteg hatalmas bejelentés lesz az iparág neveitől, és 3 év után először a nagyközönség is vásárolhat jegyet az eseményre. A jegyekkel kapcsolatos további részletek a Microsoft Theather weboldalán találhatók.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time jelenleg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re érhető el a Battle.net-en keresztül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu