Valódi sztárparádé a Call of Duty: Modern Warfare 2 élőszereplős előzetese! [VIDEO]

A Call of Duty franchise-tól nem idegen, hogy hírességekkel népszerűsítse játékát, és ez alól a Modern Warfare 2 sem kivétel.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 folytatja a franchise azon trendjét, hogy hírességeket használ fel az előzetesekhez. Az egész az eredeti Black Ops játék megjelenésével kezdődött, amelyben olyanok szerepeltek, mint a talk show műsorvezető Jimmy Kimmel és a néhai kosárlabda legenda Kobe Bryant, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 folytatja a trendet.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 legújabb trailerében a rajongók a hírességek megjelenésének kavalkádját láthatják, amely streamelőket, sportolókat, énekeseket és színészeket takar.

A Call of Duty a megszokott katonai ritmusra a „squad up” kifejezéssel népszerűsíti az idei megjelenést. Az alig 90 másodperces trailer a rapper Lil Baby megjelenésével kezdődik, majd egymás után jönnek az A-listás sztárok.

A reklámfilmben Lil Baby mellett olyan zenészek is szerepelnek, mint Kane Brown, Jack Harlow és Nicki Minaj. A sportolók is képviseltetik magukat: Jalen Ramsey (Los Angeles Rams) és David Long Jr. (Tennessee Titans) NFL-játékosok, valamint Bukayo Saka futballsztár és Lando Norris Forma-1-es pilóta is szerepel a reklámban. A trailerben feltűnik Pete Davidson színész is, aki az első teaserben is előkerült még júniusban. Végül néhány népszerűbb esport játékos és streamelő is bekerült a filmbe, a Faze Clan Nuke Squadjával.

A Modern Warfare 2 trailerében feltűnő hírességek csatlakoznak a Call of Duty márkát népszerűsítő sztárok egyre bővülő listájához.

Az idei évet megelőző reklámokban olyan nagyobb nevek szerepelnek, mint Jonah Hill, Jack Black, Robert Downey Jr. és Michael B. Jordan, hogy csak néhányat említsünk. Ez a legújabb trailer folytatja azt a trendet, hogy nagy költségvetésű produkciót használnak, feltűnő kaszkadőrmutatványokkal és túlzó akciókkal. A Call of Duty trailereit korábban Guy Ritchie és Gibson Hazard rendezte, az idei kiadást pedig Valentin Petit. Petit rendezett már zenei videókat Rosalia, A$AP Ferg és Victoria Monet számára.

A Modern Warfare 2 a Call of Duty-sorozat 19. része, és a 2019-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare folytatása, amely önmagában a népszerű Xbox 360/PlayStation 3 játékok rebootja volt. A rajongók által már megszokott sok ismerős arc ott lesz, köztük John Price százados és Kyle „Gaz” Garrick őrmester. Az Infinity Ward kiadása a Call of Duty battle royale módjának, a Warzone-nak egy frissített változatával is együtt érkezik majd.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu