Saints Row Reboot: a hibajavításokon a hangsúly, nem az új tartalmon

A Volition megpróbálja helyreállítani a franchise renoméját, miután a fél éves halasztás ellenére is megkérdőjelezhető állapotban jelent meg a Saints Row Reboot, amivel több mint 1 millióan játszottak.

 

Már írtunk arról, hogy Lars Wingefors, a Volition felett levő Deep Silvert birtokló Plaion (ami korábban Koch Media néven futott) felett álló Embracer Group vezérigazgatója is valamelyest csalódásáról adott hangot a Saints Row Reboot kapcsán. A franchise-ot fejlesztő stúdió pedig komolyan gondolja, hogy nem hagyja azonnal maga mögött a játékát, és egy közleményben összefoglalta, hogy mi is a terv:

„Az új tartalmak biztosítása egyelőre kevésbé élvez prioritást. Hosszú távon támogatjuk a Saints Row-t, és bár szívesebben beszélnénk az útitervünkről és a tartalmi bővítésekről, most úgy érezzük, hogy a hangsúlyt arra kell helyeznünk, hogy elmondjuk, hogyan fogjuk javítani a Saints Row-élményt minden játékos számára 2022-ben és azon túl. Jelenleg a fejlesztői prioritásunk a javítások kivitelezése az új funkciókkal szemben.

Ennek megfelelően november végén fogjuk kiadni az első nagyobb frissítésünket, hogy minél több javítást pakoljunk bele. Tervezzük, hogy hosszú távon támogatjuk a Saints Row-t. 2023 egy rendkívül izgalmas év lesz a játék tulajdonosai számára: rengeteg tartalommal, többek között teljesen új sztoritartalommal (ez benne van az Expansion Passban, de külön is megvásárolható lesz), valamint ingyenes, új játékélményekkel és a város felfedezésre váró területeivel készülünk,” írta a Volition.

A nagy novemberi javításban több mint 200 bugfix és stabilitási javítás jön. A legnagyobb hangsúly a kihívásokra, a stabilitásra és a co-opra helyeződik. A Volition bocsánatot kért a co-op hibajavítások miatt, mert tovább tart mint kellene, de tisztázni fogja a csapat, hogy miképp és mikor lesz megvalósítható a kooperatív játékmenet. Több aktivitásban az ismétlődés csökkenését, a kihívások jutalmainak növelését, a járműkezelés javítását, a DualSense haptikus és rezgő funkcióinak áttervezését is tervezik. És ez szerintük a jéghegy csúcsa lesz.

Idén a Front to Back kozmetikus pakk jön (ronda ruházat, csúnya kocsi skin), és a hét során meg is érkezik ingyenesen, de további pakkok is jönnek az év során (de néhány csak az Expansion Pass-t birtoklóknak jár).

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu