Projekt Z: kiadója lett a náci zombikísérletnek

A 314 Arts kooperatív zombi túlélős belső nézetes lövöldözős játékának kiadója lett, és így konzolokra is eljut majd a Projekt Z.

 

A Modus Games bejelentette, hogy megállapodást kötött a 314 Artsszal, így PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam) ki fogja adni a Projekt Z-t, amiről egy rövid összefoglalót is közölt a kiadó: „A Projekt Z egy hangulatos zombis kooperatívm, belső nézetes lövöldözős játék, amely a II. világháborúban játszódik, és egy sokszínű, egyedi képességekkel rendelkező katonákból álló legénységgel játszódik. Nekik az a feladatuk, hogy egy náci kísérlet titkait megfejtsék egy buja, távoli szigeten. A játékosok felfedezik a Projekt Z-hez kapcsolódó és attól független titkos terveket egyaránt. A Projekt Z egy olyan, nácik által kidolgozott terv, amiben zombikat alakítsanak át fegyverré, hogy a háborút a maguk javára fordítsák.

A Projekt Z már most is elkötelezett rajongótábort vonz, és a megjelenéskor széleskörű funkciókkal fog rendelkezni. Építsd és szabd testre a rejtekhelyedet, készíts fegyvereket és fejleszd azokat, toborozz szövetségeseket, válaszd ki a küldetéseidet a karaktered történetének íve alapján, oldj meg szórványos rejtvényeket, találj rejtett zsákmányt, és természetesen harcolj élőhalottak hordáival több játékmódban is,” írja a Modus Games.

„Örömmel jelentjük be a fejlesztés kezdete óta minket támogató közösségnek, ahogy a Modus Games személyében kiváló partnerre találtunk, és alig várjuk, hogy befejezzük ezt a szenvedélyes projektet,” írta a sajtóközleményben a 314 Arts alapítója és játéktervezője, Justin Miersch. „A Projekt Z sokkal több mint egy átlagos kooperatív lövöldözős játék, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy felfedezhetjük a műfaj rajongói előtt a játék mélységét és egyediségét. A 314 Arts csapatával együtt alig várjuk, hogy az elkövetkező hónapokban még több mindent megoszthassunk velük róla,” tette hozzá Shane Bierwith, a Modus Games elnöke.

Csak egyetlen probléma van, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: a Projekt Z nem rendelkezik megjelenési dátummal. Az, hogy kihagyja a PlayStation 4/Xbox One párost, nem baj, mert az a két konzol mégis nemsokára kilenc éves lesz…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu