PS Plus Extra és Premium: hamarosan távozhat az egyik frissen hozzáadott, ikonikus játék?!

Új információk utalnak arra, hogy a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition a tervek szerint mikor hagyja el a PS Plus Extra és Premium rendszert.

 

 

Kiderülhetett a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition PS Plus Extra és Premium távozásának dátuma. A PlayStation Plus Extra és Premium tagok minden hónapban egy csomó játékot kapnak plusz költség nélkül. A Premium szint tartalmazza az Extra előfizetők számára elérhető játékkatalógust és néhány egyéb bónuszt, például a PS1, PS2 és PSP játékok letöltésének lehetőségét.

Általában egy játék PlayStation Store oldalán látható, hogy mikor hagyja el a PS Plus-t. A legtöbb esetben ez a hír az adott dátumhoz közelebb derül ki, és nem akkor, amikor a játék csatlakozik a szolgáltatáshoz. A Grand Theft Auto: Vice City PS Plusból való távozásának dátumát azonban már hónapokkal korábban bejelenthették.

A Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition jelen tudásunk szerint 2023. február 20-án hagyja el a PS Plus Extra és Premium szolgáltatást.

Ez az információ a japán PlayStation Blogról származik, majd később a Redditre került fel. Úgy tűnik azonban, hogy sehol máshol nem említik, így a játékosoknak még várniuk kell a megerősített dátumra. Ha feltételezzük, hogy a dátum igaz, ez azt jelenti, hogy a Grand Theft Auto: Vice City négy hónapig lesz a PS Plus Extra és Premium része, ami több mint elég idő a végigjátszásra.

A japán PlayStation Blog ugyanezen oldalán a PS Plushoz ebben a hónapban érkező többi játék esetében nem említenek meghatározott lejárati dátumot. Lehet, hogy még évekig a PS Plus részei lesznek, vagy egyszerűen csak nem véglegesítették a kilépésük dátumát. Ettől függetlenül egyes rajongók szerint az előfizetők számára kényelmes lenne, ha hivatalos posztban tudatnák, hogy egy-egy játék pontosan mikor hagyja el a szolgáltatást.

A Grand Theft Auto: Vice City egyike annak a 23 játéknak, amelyek ebben a hónapban érkeznek a PS Plus Extra és Premium szolgáltatáshoz.

A lista további címei között szerepel az Assassin’s Creed Odyssey, a Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age, a Dragon Quest Builders 2, az Inside, a The Medium és még sok más. A Premium felhasználók emellett játszhatnak az Ultra Street Fighter 4-gyel, a Castlevania: Lords of Shadow-t, valamint három Yakuza-játék remasterét az előfizetési szintjük részeként.

Forrás: Reddit

Japan PS Blog mentions GTA Vice City DE will be available till February 20, 2023. It would be very helpful if the availability period for games that are going to leave the catalog are mentioned like this. from PlayStationPlus

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu