A God of War Ragnarok legfrissebb videója a kulisszák mögé kalauzol! [VIDEO]

A Santa Monica Studio közzétette a God of War Ragnarok kulisszák mögötti videóját, amely betekintést enged a rajongóknak a játék történetének megalkotásába.

 

 

A Santa Monica Studio egy új God of War Ragnarok videót tett közzé. Ebben kulisszák mögötti felvételeket mutatnak be a játék készítéséről. Nem túlzás, hogy ez az idei év egyik legjobban várt játéka. Hivatalosan alig néhány hét múlva, november 9-én jelenik meg.

A rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy a játék a jövő hónapban tervezett megjelenés előtt aranylemezre került.

Ez azt jelenti, hogy készen áll a tömeggyártásra, és valószínűleg nem fog késni. Azonban a játékok manapság a megjelenésük környékén kapnak egy első napi javítást, hogy kijavítsák az utolsó hibákat és megoldják az egyéb megmaradt problémákat. Valószínűleg ez a God of War Ragnarok esetében is így lesz. A Sony most egy új, kulisszák mögötti videót osztott meg, amely a háttérmunkálatokba enged bepillantást a játékosoknak.

Az új videó a Shaping the Story címet viseli. Több mint 10 perces, és főként a fejlesztőcsapattal készített interjúkból áll, amelyek a történetről szólnak. Először a 2018-as God of War fő cselekményéről beszél, mielőtt a Ragnarokot felépítenénk. A videó tartalmaz néhány felvételt a mocap stúdióból is. Itt színészek adják a hangjukat és alakítják a karaktereket, hogy életre keltsék őket.

A videó vége felé a fejlesztők arról beszélnek, hogy a God of War északi saga mindössze két játékot ölel fel.

Megerősítik, hogy sok minden történik ebben az utolsó fejezetben, és hogy a God of War Ragnarok a rajongók sok kérdését lezárja majd az első játékból.

A Santa Monica Studio azt is megerősíti, hogy ez a videó csak az első része egy epizodikus sorozatnak. A PlayStation a következő 9 hétben minden kedden egy új videót tervez megosztani. Ezekben a játékosok mélyen belemerülhetnek a játék egy-egy aspektusába. Ez a sorozat a játék harcrendszerének megtervezésétől kezdve a zenei aláfestés megalkotásáig számos témát érint majd.

A blogbejegyzés megemlíti, hogy ezek a videók spoilermentesek lesznek a God of War Ragnarok november 9-i megjelenéséig.

Ez talán arra utal, hogy a Santa Monica Studio később olyan spoilerekkel teli videókat oszt meg, amelyek mélyen belemennek mindenbe, ami a játékban történt. A jövő heti videó a tündék földjére, Alfheimbe kalauzolja el a rajongókat. A fejlesztőcsapat pedig bepillantást enged a program továbbfejlesztett harcaiba és a különböző ellenségekbe, amelyekkel a játékosok az útjuk során találkoznak majd.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu