Megtudtuk, mikor kezdődik a Sárkányok háza 2. évad forgatása

MOZI HÍREK – Háború várható az HBO sikersorozatának, A sárkány házának 2. évadában, de a rajongóknak még egy darabig várniuk kell rá.

 

A hétfői komor 1. évad fináléja után, amelyben egy sor esemény, köztük haláleset, halvaszületés, félreértések és cselszövések vezetnek a Vastrónért vívott háború elkerülhetetlen kilátásba helyezéséhez, a rajongóknak kérdéses maradt, hogy mi lesz a sorozat jövője, és mikor számíthatnak a Trónok harca sikersorozat előzménysorozatának második évadára. És bár a második évad megjelenési dátumát még nem jelentették be, a forgatás ütemezéséről már vannak hírek.

A Variety beszámolója szerint a Sárkányok háza 2. évadának forgatása 2023 elején kezdődik. A hír a sorozat társalkotójától és executive producerétől, Ryan Condaltól származik, aki a Varietyvel a következő évad más aspektusairól is beszélt, többek között a 2. évadban készülő konfliktus kibővített kereteiről. A második évad bővülő világáról Condal megjegyezte, hogy „[j]uszta, ahogy az eredeti Trónok harca is egyre nagyobb és kiterjedtebb lett, úgy a miénk is”. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy megmarad néhány kulcsfontosságú helyszín, amely megalapozza a sorozatot, megjegyezve, hogy a produkció „…három különböző világban élt egy jó darabig a sorozat révén: Királyvárban, Sárkánykőben és Driftmarkban. ” Azt is megjegyezte, hogy „…ezek lesznek továbbra is a sorozat hazai bázisai”.

Azonban Westerosban valóban háború van a láthatáron. És Condal megjegyzi, hogy ez a konfliktus „[megköveteli] a különböző királyságok és seregek hűségét Westeros egész térképén”. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a nézők ne számítsanak olyan rengeteg helyszínre, mint az eredeti sorozatban, mondván: „Nem hiszem, hogy olyan kiterjedt leszünk, mint az eredeti Trónok harca a végkifejletben. De határozottan sokkal több új világ fog jönni, és olyan új világok, amelyeket nem feltétlenül láttunk az eredeti sorozatban sem. Nyugodt lehetsz, rengeteg terjedelem következik”.

A második évad pontos megjelenési dátumát még nem jelentették be. Hogy lehetséges-e a 2023-as megjelenési dátum, még nem tudni, azonban a nézők biztosak lehetnek benne, hogy a produkciós csapat keményen dolgozik a második évad elkészítésén. Ahogy Condal megjegyezte, „[m]indenesetre most kell igazán beleviharzunk a második évad készítésébe, hogy lépést tudjunk tartani a rajongóink egészséges anyagéhségével, valamint az HBO azon igényével és vágyával, hogy a sorozatot évadról évadra ésszerű időkeretben adják ki”.

Szóval ne aggódjatok, biztosan lesznek még sárkányos történetek a sorozat rajongói számára. A Sárkányok háza 1. évadának összes epizódja már streamelhető az HBO Maxon. Nézd meg a sorozat trailerét alább:

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu