Modern Warfare 2: egyeseket magyarázat nélkül kitiltottak az Early Access hadjáratból?!

Úgy tűnik, hogy egy hiba miatt a Call of Duty: Modern Warfare 2 játékosai nem férhetnek hozzá az egyjátékos kampány korai hozzáférésű változatához.

 

 

Néhány Call of Duty: Modern Warfare 2 játékost kitiltottak a játék egyjátékos kampányának korai hozzáféréséből. Habár a játék csak 28-án érkezik, ám az előrendelők addig is korai hozzáférésén keresztül játszhatnak a játék kampányával. Mondanom sem kell, hogy néhány játékos meglepődve tapasztalta, hogy az Activision kitiltotta őket a Call of Duty: Modern Warfare 2 szervereiről, így a korai hozzáférésű kampányablakból is.

A többjátékos mód nem része a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampány korai hozzáférési ajánlatának az előrendelők számára.

Az elképzelés az lehet, hogy a Call of Duty rajongók a teljes megjelenés előtt befejezhetik a kampányt, és utána minden idejüket a Multiplayer játékkal tölthetik barátaikkal. Mivel azonban a lemezeket még nem postázták ki, a korai hozzáférési kampányt teljes egészében online bonyolítják le. Éppen ezért az Activision általi tiltás elméletileg azzal járhat, hogy az egyjátékos kampányhoz való hozzáférést is megtiltják.

Bender99342 Reddit-felhasználó szerint pontosan ez történt vele. A ModernWarfareII subredditre posztolt egy témát, valamint bizonyítékként egy képernyőképet. A képernyőképen az látható, hogy az új Call of Duty kampány korai hozzáféréshez való hozzáféréskor egy „Connection Failed” hibaüzenetet kaptak. A hiba magyarázata szerint a játékos „véglegesen kitiltották” a Call of Duty: Modern Warfare 2 szerverein való játékból.

A posztra érkezett első reakció érthető módon úgy véli, hogy ez csakis egy hiba lehet.

Ez azért van, mert egy esetleges kitiltás teljesen értelmetlen az egyjátékos kampány vonatkozásában. Mások helyesen mutatnak rá, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányszerverek online futnak. Ezek támogatják a RICOCHET csalás elleni rendszert, így a tiltások úgy jöhetnek át, mintha többjátékos módban játszanánk.

Bender99342 persze azt állítja, hogy nem csalt. Elmagyarázta, hogy az MW2-t játszotta a Steam Decken, amikor a játék egy hiba miatt összeomlott. Amikor visszatért, már nem tudott belépni. Az egyetlen magyarázat, ami eszébe jut, hogy a League of Legends Blitz alkalmazás futott a háttérben, amit a RICOCHET potenciális kockázatnak tekinthetett.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 játékosokat a RICOCHET túl agresszív viselkedése miatt tilthatják ki.

Persze egy szokatlan hiba miatt is előfordulhat. Vagy lehet, hogy a játékos egyjátékos játékban csalt, és az Activision ezt már nem engedi. Egyelőre tanácstalanul állunk a helyzet előtt.

Forrás: Reddit

I was banned from single player game for some reason… from ModernWarfareII

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu