Call of Duty: Modern Warfare 2: bugosan indul az Early Access kampány?!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 előrendelői problémákról számoltak be a korai hozzáférésű egyjátékos kampánnyal kapcsolatban.

 

 

Úgy tűnik, a Call of Duty: Modern Warfare 2 korai hozzáférésű egyjátékos kampányának indulása nem ment zökkenőmentesen. A játékosok ugyanis különböző problémákról számolnak be. Az új CoD előrendelői egy hétig kaptak korai hozzáférést a játék kampányához, amely csütörtök reggel vált elérhetővé. Habár a korai hozzáférésű kampányt már jó előre le lehetett tölteni, úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 előrendelők egy része még nem tudott hozzáférni a játékhoz.

Míg a szeptemberi többjátékos béta érthető módon a Call of Duty rajongók és az Activision számára is a figyelem középpontjában állt, sokan vannak, akik már nagyon várták a Call of Duty: Modern Warfare 2 egyjátékos kampányát.

Ebben a franchise legnépszerűbb karakterei közül sokan szerepelnek, köztük John Price százados, Kyle „Gaz” Garrick őrmester, Simon „Ghost” Riley hadnagy, John „Soap” MacTavish őrmester, Kate Laswell CIA állomásfőnök és Farah Karim urziksztáni lázadóvezér. Emellett folytatja a 2019-es Modern Warfare reboot történetét is, amely nagy tetszést aratott.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 játékosok meglehetősen csalódottak voltak, amikor a kampány korai hozzáférésű indítását különböző technikai problémák akadályozták meg. A játékosok az összes platformon, így PC-n, PlayStationön és Xboxon is problémákról számoltak be. A problémák sokfélék és mind tisztázatlan eredetűek, de úgy tűnik, hogy sok játékos elveszíti legalább az egyjátékos kampány korai hozzáférésének első napját.

A konkrét problémák közé tartozik, hogy a PlayStation felhasználók nem találják a korai hozzáférésű kampány letöltését.

Az Xbox Call of Duty játékosok hibaüzenetet kapnak, hogy túl korán próbálnak hozzáférni a kampányhoz, a PC-s felhasználók pedig üzeneteket kapnak a Steamtől, hogy a platform nem működik. A probléma jelentős része abból adódik, hogy a felhasználók a kampányt a megjelenés napján próbálják letölteni, nem pedig előretölteni. Ugyanakkor egyértelmű szerverproblémák is vannak akár a platformoknál, akár az Activisionnél, valószínűleg a jelentős forgalomnövekedés miatt.

A jó hír az, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 előrendelőinek egyik probléma sem tűnik hosszú távú problémának. A PlayStation Call of Duty játékosok arról számoltak be, hogy le tudják tölteni a kampányt a játékkönyvtárukból. Az Xbox-felhasználók pedig arról, hogy a játék többszöri újraindítása segít kiküszöbölni a hibákat. A nap folyamán a Steam változat is stabilizálódott.

Egy olyan népszerű játéknál, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2, várhatóak a fennakadások.

A megugró forgalom, még egy előrendelői exkluzív korai hozzáférési időszakban is, DDoS-ként hathat a szerverekre. Előfordul, hogy a szerverek leállnak vagy lassan frissülnek. A Call of Duty játékosok remélhetőleg türelmesek és megértőek lesznek. Az Activision pedig remélhetőleg megjutalmazza azokat, akik problémákkal küzdöttek, hogy hozzáférjenek ahhoz, amiért fizettek.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu