Meglepő hír érkezett a Call of Duty: Modern Warfare 2 fájljainak méretéről!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 meglepően kis fájlmérettel rendelkezik, hiszen a játékot előrendelők már most elkezdhetik az előtöltést.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2-nek meglepően kis tárhelyre lesz szüksége, hiszen most kiderült a játék fájlmérete. Néhány Call of Duty játék hírhedt arról, hogy hatalmas mennyiségű tárhelyet foglal el. A Call of Duty: Black Ops Cold War például több mint 200 GB tárhelyet igényel PS5-ön. A felhasználók már jó ideje panaszkodnak a felfúvódó fájlméretekre.

A Call of Duty rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy a Modern Warfare 2 előtöltése már él.

A játékosok holnaptól játszhatnak a kampánnyal, míg a teljes játék jövő héten, október 28-án jelenik meg. Immár jobb képet kaphatunk arról, hogy mennyi helyet foglal az MW2, mielőtt úgy döntenénk, hogy előrendeljük a játékot.

A PlayStation Game Size a Twitteren elárulta, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 36,201 GB tárhelyet foglal majd PS5-ön. Ez a fájlméret a játék 1.02-es verzióját jelenti, és megdöbbentően alacsony egy Call of Duty címhez képest. A legújabb Call of Duty-játékok külön csomagokkal rendelkeznek a kampány, a többjátékos és a kooperatív komponensekhez, így a felhasználók törölhetik a játékmódhoz tartozó fájlokat, amelyekkel már nem kívánnak játszani.

A PlayStation Game Size elárulja, hogy a Modern Warfare 2 két kampánycsomaggal rendelkezik, amelyekhez 8,105 GB és 8,609 GB tárhelyre van szükség. A többjátékos csomaghoz 4,959 GB, míg a Spec Ops kooperatív játékmódhoz mindössze 2,619 GB tárhelyre van szükség.

Az utolsó csomag a Warzone 2.0-hoz tartozik, amely további 2,541 GB tárhelyet igényel.

A Warzone 2.0 a tervek szerint a jövő hónapban, november 16-án jelenik meg, és az Activision megerősítette, hogy az alap Modern Warfare 2-től külön letölthető lesz. Azonban úgy tűnik, hogy a Warzone 2.0 egy opcionális csomag lehet az MW2-hez, ahelyett, hogy egy teljesen különálló alkalmazás lenne. Ennek ellenére az említett módok fájlmérete lényegesen kisebb, mint a Modern Warfare társaiké. Így a felhasználóknak valószínűleg nem kell majd túl sok helyet csinálniuk a konzoljukon a letöltésükhöz.

A PlayStation Game Size általában nem sokkal a megjelenés előtt hozza nyilvánosságra a készülő játékok fájlméreteit. Megerősítette, hogy a Gotham Knightshoz PS5-ön körülbelül 40 GB-ra lesz szükség, míg a God of War Ragnarok PS4-es verziója több mint 90 GB-ot foglal el.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu