Modern Warfare 2: Cpt. Price és Soap MacTavish szinkronszínészei meséltek a játékról!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 szinkronszínészei elárulják, milyen érzés volt olyan szeretett karakterek bőrébe bújni, mint Cpt. Price és Soap.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 szinkronszínészei egy friss interjúban beszéltek arról, milyen hatással voltak rájuk a szerepeik. Elmondták, hogyan adaptálták a már ismert, rajongók által kedvelt karaktereket egy új korszakra. A játék kampánya már elérhető a korai hozzáférésben az előrendelők számára. Hamar kiderült, hogy az Infinity Ward ezúttal minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek fejlődésére és a poénokra.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányában ugyanis sokkal több a párbeszéd, mint bármelyik korábbi MW-játékban.

Néhány figyelemre méltó esetben a játékosok a választott témára irányíthatják a beszélgetést. Ugyan nem ez az első eset a CoD-szériában, de az új cím nagyobb mértékben használja ezt a funkciót. Mindez igazán jó lehetőséget biztosított a szinkronszínészeknek.

Barry Sloane és Neil Ellice alakítják Price kapitányt, illetve Soap MacTavish-t, és nemrég az NME-vel beszéltek az alakításukról. Sloane elmondása szerint igyekezett tisztelegni Billy Murray klasszikus Price-alakítása előtt, de egy kicsit saját magát is belecsempészte a szerepbe. „Billy egy kicsit csípősebb, egy kicsit jobban benne van a rendszerben – az enyém egy kicsit munkásosztálybeli, azt hiszem” – magyarázta. Sloane azt is megjegyezte, hogy eredetileg azt szerette volna, ha Price egy kicsit scouse-ibb hangon szólal meg, mint ahogyan a Modern Warfare 2 kampánymódjának végleges változatában, de az Infinity Ward végül nem ezt az irányt választotta.

Ellice viszont azt mondta, hogy azt tanácsolták neki, hogy minél többet adjon magából Soap szerepébe, és hogy a korábbi alakításokra való túlzott támaszkodás túl nagy mankó lehet.

A Ghosttal való kémiájának is nagyon örült: „Mindketten könnyedebb pillanatokat is viszünk bele, ami tényleg közelebb áll a saját személyiségemhez” – mondta Ellice. Mivel a Modern Warfare 2 kampánya a Steamen is sikert aratott, úgy tűnik, hogy az Infinity Ward a legtöbb szempontból megfelelő tehetséget választott a feladatra.

Bár a Modern Warfare 2 korai kampányhozzáférésével kapcsolatban voltak problémák, úgy tűnik, sok játékos elégedett azzal, ahogyan sikerült. Ez különösen azért figyelemre méltó, mert az Infinity Ward és az Activision most a játék egyjátékos tartalmát a játék teljes játékmód-listájának korai bemutatására használja, a multiplayer pedig a legfontosabb közelgő funkció.

Forrás: NME

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu