Sword and Fairy: Together Forever: Xbox portok a kínai RPG-ből

Az eddig Sword and Fairy 7 néven futó játék most a Microsoft konzoljaira tart.

 

Kicsit bonyolult a pekingi központú Softstar Technology és az E-Home Entertainment játékának története. Először Steamen jelent meg Sword of Fairy néven egy éve (2021. október 21-én), majd idén augusztus 4-én már Sword and Fairy: Together Forever néven jött ki PlayStation 5-re és PlayStation 4-re a PlayStation Store-on. Lesz bolti változat is, ám ezekre 2023 elejéig várni kell (és lesz majd gyűjtői kiadás is). Addig viszont meg fog jelenni Xbox Seriesre, Xbox One-ra, illetve PC-n Microsoft Store-ra is november 3-án 40 dollárért (euróból számítva is közel 16300 forintért), de előrendeléssel 10% kedvezményt kaphatunk.

Lépjünk be egy olyan birodalomba, ami az ősi mitológiát és a hagyományos keleti esztétikát ötvözi. A Sword and Fairy egy veterán RPG-franchise, ami már 27 éve létezik. A Sword and Fairy: Together Forever a három klán, az Ember, az Istenség és a Démon között szövi történetét- A játékban egy emlékezetes, egyedi személyiséggel, motivációkkal, képességekkel, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkező karakterekből álló csapatot irányíthatunk. Csak együtt alakíthatják a jövőt. A játék a franchise új játékosainak jó belépő, de eközben a sorozat öröksége sincs figyelmen kívül hagyva.

A Sword and Fairy: A Together Forever nemcsak a sorozat történetének legfejlettebb grafikájával rendelkezik, hanem magával hozott egy dinamikus, valós idejű harci rendszert, amiben teljes mozgásszabadság, illetve a teljes képernyőt lefedő animációk is vannak. Válthatunk a játszható karakterek között, így stratégiából sem lesz hiány. Utunk során összefutunk szellemlényekkel, amik segíthetnek a harcokban. A környezetek buják és összefüggőek lesznek, és nem maradnak el a minijátékok sem. Exkluzív kosztümök és fegyverskinek is lesznek.

A Sword and Fairy: Together Forever november 3-án érkezik Xbox Seriesre, Xbox One-ra, továbbá PC-n a Microsoft Store-ra. Mivel kínai fejlesztésű RPG-ről van szó, nem teljesen azonos élményt kapunk mintha egy JRPG-t játszanánk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu