A Bethesda a Fallout 3-ban ezért le rombolta a Fehér Házat

Amikor a Bethesda a Fallout 3-on dolgozott, a stúdió rájött, hogy nincs idő a Fehér Ház játékba való beépítésére, ezért a csapat felrobbantotta azt.

 

A Bethesda elmondta, hogy a Fallout 3-ban a Fehér Ház digitális másolatát tervezték, de mivel kifutottak a fejlesztési időből, a csapat úgy döntött, hogy egy krátert raknak be az ikonikus épület helyére. A sorozat harmadik játéka valószínűleg sok játékosnak lesz az első találkozása a poszt-apokaliptikus franchise-zal, mivel az előző kettő PC-exkluzív volt, és inkább kultikus státuszú. Amint a játékosok kilépnek a Bethesda 2008-as RPG-jének világába, Washington, D.C. kietlen pusztasága fogadja őket, beleértve néhány híres nevezetességet is.

A Fallout-játékok a közelmúltban ünnepelték 25 éves fennállásukat, az első rész 1997-ben jelent meg, és sok rajongó kétségtelenül felidézi a nukleáris háború által elpusztított földdel való találkozásait, az azt benépesítő sugárfertőzött lakosokat, és azt, amikor először fedezték fel, milyen borzalmak zajlanak egyes páncéltermekben. Tekintettel arra, hogy a harmadik játék Washingtonban játszódik, van néhány figyelemre méltó, valós világbeli épület, igaz, a pusztítás után omladozva, de a Fehér Ház helyén csak egy kráter van.

Egy nemrégiben készült videón a Bethesda csapatának néhány tagja, köztük Todd Howard igazgató is látható, és kiderül, hogy a stúdió teljes mértékben szándékozott beilleszteni a kormányépületeket a Fallout 3-ba. A fejlesztés során a csapat azon kapott munkát, hogy újraértelmezze, hogyan néznének ki az építmények – mint például a Jefferson Memorial, amely a fő történet horgaként szolgál, és a Capitol -, ha egy nukleáris robbanás tönkretenné őket. Kiderült azonban, hogy a fejlesztő kifutott az időből. Mivel a Fehér Házat nem tudták megalkotni, a csapat úgy döntött, hogy helyette egy nagy lyuk lesz a földben, hozzátéve, hogy valószínűleg ez az egyik első épület, amelyet úgyis megtámadtak volna.

A híres nevezetességek mellett a Fallout 3-nak is vannak saját fiktív helyszínei, amelyek közül sok az évek során eléggé ikonikussá vált. Ilyen például Megaton városa, egy település, amelynek középpontjában egy fel nem robbant atombomba áll. Ott van még Rivet City, egy hely, amely egy romos repülőgép-hordozó belsejében épült, valamint a Washingtonban található további páncéltermek sora.

A 25. évfordulót ünneplő videósorozat részeként a Bethesda a Fallout 3-ban található sok zöldről is beszélt. Howard és a többiek vitákba bocsátkoztak arról, hogy milyen árnyalatú zöldet szeretnének, azzal a szándékkal, hogy az egész játékon legyen egy szűrő, ami azt a jellegzetes árnyalatot adja, amit egyes rajongók nem nagyon szeretnek. Szerencsére vannak modok, amelyek ezt rendbe tudják tenni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu