The Witcher: új színész alakítja Ríviai Geraltot a negyedik évadtól!

MOZI HÍREK – Hivatalossá vált, hogy a harmadik szezon után Henry Cavill kilép a sorozatból, így egy másik színész veszi magára a Vaják gúnyáját. Nos, és lesz negyedik évad…

 

A Netflix a weboldalán közölte, hogy a The Witcher negyedik évadjától kezdve Geralt szerepében már Liam Hemsworthöt találhatjuk. „Egy hír a Kontinensről… A Ríviai Geraltként megtett utazásom tele volt szörnyekkel és kalandokkal, és sajnos a negyedik évadban leteszem a medálomat és a kardjaimat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth veszi át a Fehér Farkas szerepét. Mint a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, én is tisztelettel adom át a stafétát a Geralt megtestesítésével töltött időért, és lelkesen várom, hogy Liam hogyan alakítja ezt a leglenyűgözőbb és legárnyaltabb embert. Liam, ez a karakter olyan csodálatos mélységgel bír… élvezd, hogy belevetheted magad, és megnézheted, mit találsz,” írta az Instagramon búcsúüzenetében Cavill.

Régebben Cavill mintha azt mondta volna, hogy akár hét évadot is bevállalna Geralt szerepében, ha a Netflix áldását adja rá. Mindegy is, az fix, hogy Cavill kiváló volt Vajákként, ugyanis a krakter érzelmi is értelmi összetettségét remekül ki tudta fejezni. Vajon Hemsworth képes lesz ehhez hasonlót, esetleg jobbat felmutatni? Akármi is lesz a válasz, nagy eséllyel azért döntött Cavill a távozás mellett, mert a Warner DC-képregényes karakterei közül Superman a filmvászonra készül, és ő tölti be majd a szuperhős szerepét. Nemrég a harmadik szezonban is szünetett tartott, hogy az októberben debütált Black Adam filmben (hihetetlen, nem fordították le a címét magyarul, és nem is kapott alcímet!?) cameoként felbukkanjon.

„A The Witcher rajongójaként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy Ríviai Geraltot játszhatom. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és megengedte, hogy a Fehér Farkas pengéjét megragadjam a kaland következő fejezetében. Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit ebbe a szeretett karakterbe belevittél. Lehet, hogy nem lesz egyszerű a feladat, de igazán izgatott vagyok, hogy beléphetek a The Witcher világába,” reagált szintén az Instagramon Hemsworth, aki például A függetlenség napja – Feltámadásban is szerepelt.

Érdekesség, hogy a Netflix sorozatának írói közül néhányan nem kedvelték az eredeti Andrzej Sapkowski-műveket és a CD Projekt RED játékait sem…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu