God of War: Ragnarök: Cory Barlog kiakadt – túl sok lenne a spoiler és a szivárgás?!

A God of War: Ragnarök producere, Cory Barlog dühösen reagál a rengeteg spoilerre és kiszivárgásra az interneten. Állítása szerint ezek egy kiskereskedőnek köszönhetőek.

 

 

Nem titok, hogy a God of War: Ragnarök spoilerek és kiszivárogtatások nagy gyakorisággal jelentek meg az interneten az elmúlt egy hétben. Cory Barlog producer dühösen felfedte ezek forrását egy nemrég megjelent Twitter-bejegyzésben. Kétségtelen, hogy a cím a 2022-es év egyik legjobban várt játéka. Így a rajongók számára, akik inkább vakon mennek bele, a Redditre, YouTube-ra és így tovább felkerült spoilerek puszta száma hihetetlenül megnehezíti ezek elkerülését.

Sőt, tekintve, hogy a God of War: Ragnarök megjelenéséig már csak néhány nap van hátra, az internetet ennyire elárasztó spoilerek látványa eléggé elkeserítő lehet.

Lehet azzal érvelni, hogy ezek nem olyan rosszak, mint a The Last of Us 2 kiszivárogtatásai. Ám tény, hogy elég sok van belőlük ahhoz, hogy tönkretegyék az élmények kulcsfontosságú pillanatait. A rajongókat arra biztatják, hogy kerüljék az összes közösségi médiát. Illetve, némítsanak el több kulcsszót, hogy minél frissebbek maradjanak. De kétségtelen, hogy sokan kíváncsiak arra, hogyan történhetett ez egyáltalán.

Egy nemrégiben megjelent posztban Cory Barlog felfedte, hogy egy kiskereskedő nyilvánvalóan két héttel a megjelenés előtt eladta a játék példányait. Más szóval, akik videókat, spoilereket és kiszivárgásokat posztoltak az interneten, azok korábban kaphatták meg a példányaikat. Nem ez az első eset, hogy ilyesmi történik, de tény, hogy ez széles körű hatást gyakorolt a franchise rajongóira.

Cory Barlog meglehetősen dühös, hogy a rajongóknak spoilereket kell kerülgetniük, kijelentve, hogy „teljesen kib*szott nagy hülyeség”, hogy néhány rajongónak ezt kell tennie.

Teljesen egyértelmű, hogy a Santa Monica Studio nem így akarta intézni a megjelenést. Ha ugyanis akár csak egy rajongónak is elrontanak valamit, az teljesen tönkreteheti a God of War: Ragnarök iránti hype-ot és várakozást.

A spoilerek valóban mindenhol ott vannak. Még Cory Barlog szálának néhány kommentje is tartalmaz screenshotokat, linkeket és még több kiszivárgott részletet. A Sony és a Santa Monica kétségtelenül mindent megtesznek, hogy ezt megfékezzék, de a biztonság kedvéért a rajongók ne merészkedjenek oda. Sajnálatos, hogy valahol néhány kiskereskedő, valamint azok, akik megvásárolták a játékot, potenciálisan tönkretehetik az élményt ennyi rajongó számára.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu