Rengeteg idő lesz kiplatinázni a God of War: Ragnarököt!

A Sony Santa Monica játékát nem fogjuk úgy végigjátszani, hogy egy, esetleg két nap után már miénk lesz a platina trófea. Nem, ennél sokkal nehezebb dolgunk lesz. Pláne a spoilerek elől történő kioldalazásban (ezt a témát itt körbejártuk már a játék kapcsán).

 

Korábban Tom Henderson, egy bennfentes arról beszélt, hogy a 2018-as God of War folytatását 40 óra lesz végigjátszani, de azóta már a sajtó kezében vannak a játék tesztpéldányai, így a God of War: Ragnarökről tisztább képünk van az időtartam tekintetében is. Az IGN beszámolója szerint nem negyven, hanem hetven óra kell a 100%-os végigjátszáshoz. Egy JRPG esetében ez megszokott, de ez egy akció-kaland műfajú játék!

Az IGN videója szerint egy ÁTLAGOS végigjátszás fog 40 órán át tartani, és valószínűleg erre utalt Henderson forrása is. Ebből öt órát fognak elvinni a jelenetek, szóval valójában 35 órányi játékmenet kell egy átlagos végigjátszáshoz. Ezt helyezzük kontextusba: a 2018-as God of War végigjátszása (ha csak a sztorin tartottuk a kezünket) kb. 20 órát igényelt, a platina trófeához pedig akár 50 órát kellett Kratos és Atreus történett nyúznunk…

A God of War: Ragnarök öt nehézségi szinttel rendelkezik. A Give Me a Story a történetre koncentrál. A Give Me Grace újdonság: sokkal könnyebb a harmadik nehézségi szintnél, ugyanis az ellenfelek nem fognak olyan gyakran támadni. Több kameraszög kezelésében is segít így a játék, emiatt pedig nem kell attól tartanunk, hogy több oldalról támadnak. A Give Me Balance a normal nehézségi szintnek tekinthető, A Give Me No Mercy nehezebb lesz, a Give Me God of War pedig a legnehezebb. A nehezebb szinteken az ellenfelek okosabbak és trükkösebbek lesznek. Ezúttal módunk adódik arra, hogy könnyítsünk a Give Me God of War szintről, ha az túl nehéz lenne, ám cserébe nem lehet utána visszalépni erre a nehézségi fokozatra!

A God of War: Ragnarök november 9-én érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: PSL, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu