A Ubisoft Games visszatérhet a Steamhez

A Ubisoft az elmúlt néhány évben az Epic Games Store-t részesítette előnyben. Most viszont úgy tűnik, hogy a Ubisoft játékai több év kihagyás után visszatérhetnek a Steam platformra. Ilyen játék lehet az Assassin’s Creed Valhalla.

 

Egy YoobieRe nevű Github-felhasználó felfedezte, hogy az Assassin’s Creed Valhalla Ubisoft Connect oldal forráskódja nemrégiben frissült, és most a „Steam” szót tartalmazza. Konkrétan ez olvasható: „Belső fejlesztő/QC – Assassin’s Creed Valhalla [STEAM].”

Az Insider Gamingnek adott nyilatkozatában a Ubisoft azt mondta: „Nem kommentáljuk a pletykákat és a spekulációkat.”

Ha a Ubisoft játékai visszatérnének a Valve platformjára, az nagy baj lenne, tekintve, hogy a Ubisoft előnyben részesítette játékainak PC-n történő kiadását az Epic Games Store-on, valamint saját indítóprogramján keresztül. A Ubisoft utolsó Steam-kiadása a Trials Rising volt, 2019. február 26-án, közel négy éve.

Érdekes módon a hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Mirage PC-s kiadásként szerepel, de csak az Epic Games Store oldala van, Steam nem. Lehetséges, hogy a Ubisoft folytatja kapcsolatát az Epic Gamesszel és a Steammel.

A GameSpot Assassin’s Creed Valhalla ismertetőjében azt mondtuk: „Annak ellenére, hogy erős kapcsolata van a korábbi játékokkal, az Assassin’s Creed Valhalla több mint képes önállóan megállni. Beletelik egy kis időbe, hogy lendületet adjon, de amikor elindul, a Valhalla egy magabiztos Assassin’s Creed cím, amely vállal néhány narratív kockázatot, ami összességében megtérül.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu