Sackboy: A Big Adventure: a legfrissebb skin-packot egy várva várt játék ihlette…

A Sackboy : A Big Adventure a God of War: Ragnarök megjelenését ünnepli, ezért Kratos, Atreus és Freya karakterjelmezeket is letölthetővé tesz.

 

 

A PlayStation bejelentette, hogy a Sackboy: A Big Adventure a játék közelgő megjelenése alkalmából God of War: Ragnarök skineket tesz elérhetővé. A Sackboy jól ismert arról a más videójáték-franchise-okból, többek között a Ratchet & Clank, az Uncharted és a The Last of Us sorozatból származó crossover-tartalmakról, amelyeket a játékosok összegyűjthetnek.

A játékosok arra számíthatnak, hogy az új ingyenes God of War: Ragnarök jelmezek a főszereplők Fimbulwinter kiadású ruháit tartalmazzák Kratos, Atreus és Freya esetében.

A skinek november 9-én, a játék megjelenésének napján válnak elérhetővé. Érdemes még megemlíteni, hogy a Sackboy: A Big Adventure jelmezek kozmetikai jellegűek. A gyakorlatban nem adnak semmi extrát. Már azon túl, hogy látványos, hangulatos külsőt kölcsönöznek a karaktereknek. Magát a játékmenetet ez egyáltalán nem befolyásolja.

Másképp is készül a Sackboy: A Big Adventure a God of War: Ragnarök debütálását ünnepelni. Ugyanis a karakterekhez tartozó emote-okat is kínál majd. Ezek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy pózoljanak a karakterükkel. Továbbá, hogy a pálya végén fényképet készítsenek. A fő célja, hogy még több személyiséget és interakciót adjon Sackboy-nak. Mostantól a rajongók a God of War franchise kedvenc karakterének öltözve készíthetnek fotókat, és megoszthatják azokat barátaikkal.

Annak ellenére, hogy a jelmezeknek a kozmetikázáson túl nincs semmilyen értelmes célja, a God of War ikonikus karakterei a többi franchise-játékossal együtt nagyszerű kiegészítést jelentenek.

Bár kissé furcsán, viccesen néznek ki a Sackboy: A Big Adventure világában, különösen Kratos, a megjelenés hű marad az eredetihez. Valószínűleg mindkét játék rajongói élvezni fogják a változást.

Az is nagyszerű, hogy a PlayStation a cross-platform mellett döntött. Így most már minden rajongó élvezheti a játék elérhetőségét, valamint a különböző tematikus skineket. Annyi bizonyos, hogy a crossover kozmetikumok a legtöbb játékos számára üdvözlendő kiegészítésnek számítanak. Összességében az új skinek megjelenése mindenképpen vonzóbbá teszi a játékot. Ami nem árt, hiszen eddig nem aratott akkora sikert, mint az eredeti sorozat, amelyből kinőtt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu