A John Wick 4 rendezője szerint neki és Keanu Reevesnek még jobbnak kell lennie a John Wick 5-re [VIDEO]

MOZI HÍREK – A John Wick: Chapter 4 rendezője, Chad Stahelski azt is elárulta, hogy Keanu Reeves „hónapokon át ütötte ki magát” nunchuckokkal.

 

Chad Stahelski rendező nunchakukról beszélt, és dicsérte a John Wick: Chapter 4 sztárját, Keanu Reevest, miközben kijelentette, hogy neki és sztárjának is még jobbnak kell lennie a John Wick 5-re. Az IGN-nel beszélgetve az akciófilm rendezője elárulta, hogy Reeves többször is kiütötte magát, amikor megtanulta, hogyan kell a nunchakukkal bánni a közelgő negyedik részhez. Nehéz elképzelni, hogy a színész hogyan tudná magát még jobban a franchise-nak szentelni, de Stahelski szerint pontosan ennek kell történnie.

Keanunak jobbnak kell lennie. Mondom, jobbnak kell lennie a John Wickben! Terjeszkednie kell, jobbnak kell lennie a harcművészetekben. Minden tekintetben jobbnak kell lennie. Keanu nunchakut használ ebben a filmben, amit a trailerben is láthattál. Keanu hónapokig ütötte ki magát, hogy jó legyen a nunchakuban. Kétkezes, jobb kézzel, bal kézzel, miközben lövöldözik. A fickó kurva jól csinálja.”

Persze nem csak Reevesnek kell „javulnia”, ha valaha is remélik, hogy elérhetik azokat a magasságokat, amiket Stahelski az ötödik részre szán, a filmrendező szerint minden vele kezdődik.

„Minden velem kezdődik. Szóval ha egy jobb John Wick 5-öt akarsz, nekem kell jobbnak lennem. Meg kell tanulnom néhány trükköt rendezőként, új objektíveket kell kipróbálnom. Meg kell tanulnom, hogyan kell vágni. Meg kell tanulnom, hogyan kell jobban forgatni. Meg kell tanulnom, hogyan beszéljek jobban a szereplőimmel. Képesnek kell lennem arra, hogy elmenjek, megbeszéléseket tartsak, és jobban castingoljam a filmjeimet, hogy a lehető legjobb színészeket kapjam.”

Chad Stahelski és Keanu Reeves puszta elhivatottsága kétségtelenül az oka annak, hogy a John Wick-franchise ilyen sikeres lett, hiszen a rendező és a sztár is folyamatosan arra törekszik, hogy új utakat találjon a közönség lenyűgözésére az akciófilmes bohóckodásban. A John Wick: Chapter 4 legújabb trailere alapján, amely egy akciófilm-rajongó álmának tűnik, a John Wick 5 elkészítésénél nem lesz könnyű dolguk.

A John Wick: Chapter 4-ben Keanu Reeves megállíthatatlan bérgyilkosa ismét a túlélésért és a bosszúért küzd, miután felfedezte a High Table legyőzésének útját. Mielőtt azonban kiérdemelné a szabadságát, Wicknek egy új ellenséggel kell szembenéznie, aki világszerte hatalmas szövetségeket köt, és olyan erőkkel, amelyek a régi barátokat ellenséggé változtatják. A John Wick: 4. fejezetben a fejére kitűzött vérdíj egyre csak nő, és Wick globálisan veszi fel a harcot a Magas Tábla ellen, miközben az alvilág leghatalmasabb szereplőit keresi fel New Yorktól Párizson és Oszakán át Oszakáig és Berlinig.

A főszerepekben Keanu Reeves, Donnie Yen mint Caine, Bill Skarsgård mint The Marquis de Gramont, Laurence Fishburne mint The Bowery King, Hiroyuki Sanada mint Shimazu, Shamier Anderson mint Tracker, Lance Reddick mint Charon, Rina Sawayama mint Akira, Scott Adkins mint Killa és Ian McShane mint Winston Scott, valamint Clancy Brown, Marko Zaror és Natalia Tena alakítják a John Wick: Chapter 4 a tervek szerint 2023. március 24-én kerül a mozikba a Lionsgate gondozásában.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu