Nyitócím lesz a PlayStation VR2-n a No Man’s Sky!

A Hello Games a tőlük megszokott módon erősítette meg, hogy a Sony következő generációs VR-headsetjén a megjelenés napjától kezdve ott lesz a No Man’s Sky.

 

A stúdió a játékipar egyik legerősebb fordulatát mutatta be az utóbbi évek során. A No Man’s Sky agyon volt hype-olva, és tényleg sokat vártak tőle a játékosok, és a halasztás után félkészen, hiányosan jutott el hozzánk. Csakhogy Sean Murray és csapata nem adta fel: elkezdték olyan módon frissíteni a játékukat, amire eddig nem nagyon volt példa! Egy raklapnyi (!) ingyenes frissítést kapott az utóbbi hat év során a No Man’s Sky, és az összes konzolra megjelent azóta. VR változatot is láttunk, és Murray-ék bemutatták, hogy miképp kell egy cégnek helyreállítania a renoméját a kitartó, becsületes munkával.

Az Eurogamer felfedezte, hogy a Hello Games a PlayStation VR2-re korábban hozza el a No Man’s Sky-t mint hittük volna. Bár a brit stúdió megerősítette, hogy a PSVR2 átirat készül, a megjelenési dátumról, időszakról nem tett említést. A PlayStation Store-on található trailer a PlayStation VR2 verzióhoz azt írja, hogy „2022 februárjában” fog megjelenni. Sean, mióta is tudsz időutazni…? A viccet félretéve, az 2023 februárjának felel meg, és azon belül is inkább február 22-ének. Azon a napon jelenik meg a PlayStation VR2 (amiről írtuk is, hogy drágább lesz a PlayStation 5-nél!), tehát a No Man’s Sky portja nyitócím lesz.

Úgyhogy egy újabb játékot felírhatunk a PlayStation VR2 nyitókínálatába, még akkor is, ha ez mindössze egy port lesz. Azért azt hozzá kell még tennünk, hogy ha az eredeti PlayStation VR verzió megvan a No Man’s Sky-ból, ingyenesen a miénk lesz a PSVR2 kiadás. A Hello Games szerint az új hardver és a Sense kontrollerek az immerziót és a hihetőséget egy teljesen új szintre fogják emelni.

Legyen is így, hiszen a No Man’s Sky már messze nem olyan csapnivaló mint eredetileg volt.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu