Visszatérhet a Clueless Gamer?! Conan O’Brien bejelentést tett [VIDEO]

Conan O’Brien hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér Clueless Gamer című sorozata, amelyben a humorista viccesen kipróbálja a népszerű játékokat.

 

 

A népszerű műsorvezető, Conan O’Brien nyilvánosságra hozta, hogy visszatér népszerű Clueless Gamer című websorozata. A Saturday Night Live egykori írója és Conan műsorvezetője jelentős sikert aratott a YouTube-on a játékokkal foglalkozó sorozattal. Ebben viccesen kipróbált olyan menő játékokat, mint az Overwatch és a The Last of Us. O’Brien olyan magas rangú vendégeket is rendszeresen szerepeltetett, mint Tony Hawk és Seth Rogen. Az ő feladatuk volt végigkalauzolni Conant a játékokon. Most O’Brien hivatalosan is megerősítette a játékvideók visszatérését.

A Clueless Gamer újjáélesztésére akkor kerül sor, amikor O’Brien a televíziózásról a streaming platformokra és a Conan O’Brien Needs A Friend nevű podcastjára helyezte át a hangsúlyt.

Conan O’Brien Team Coco-ja a múlt hét végén mutatta be a Clueless Gamer visszatérését. Felfedték, hogy a talk show és a podcast házigazda már két játékkritikával is készül. A humorista a FuturLab PowerWash Simulatorát teszteli. Illetve, az Asobo Studio nemrég megjelent A Plague Tale: Requiem című játékát fogja kipróbálni. A videó azt is megerősíti, hogy mindkét játék egy Samsung TV-n keresztül lesz játszható. Bemutatva az Xbox Cloud Gaminget a készüléken. A korábbi Clueless Gamer-videókhoz hasonlóan minden egyes ismertető O’Brien egyedi humorát is megcsillogtatja.

A Clueless Gamer visszatéréséről az is kiderült, hogy O’Brien mellett egy visszatérő vendég is részt vesz a PowerWash Simulator és az A Plague Tale: Requiem bemutatóján. Aaron Bleyaert csatlakozik Conan O’Brienhez a műsor legújabb epizódjaiban. Bleyaert a sorozat egyik alapdarabja, aki több korábbi szegmensben is feltűnt. A Clueless Gamer során O’Brien vezetőjeként működik, aki megtanítja neki az egyes játékok irányítását, és segít neki a játékban. Bleyaert a Team Coco’s Good Game, Nice Try podcast házigazdája is, ahol O’Brien rendszeresen vendégszerepel.

Conan O’Brien rajongói valószínűleg örömmel látják majd a komikus játékokkal foglalkozó sorozatának visszatérését, mivel az ismertető részek a Team Coco legnépszerűbb videói közé tartoznak.

O’Brien Grand Theft Auto 5-ről írt kritikája és a Mortal Kombat X videó, amelyben Marshawn Lynch és Rob Gronkowski NFL-játékosok szerepelnek, egyaránt 19 milliós nézettséget ért el a YouTube-on. Több más, játékokra, például a The Witcher 3: Wild Huntra és a Wii U-ra készült Super Smash Bros. for Wii U-ra összpontosító videó is meghaladta a 10 millió megtekintést. A Clueless Gamer visszatérése biztosan sok nevetéssel szolgál majd mind a bemutatott játékok, mind Conan O’Brien rajongóinak.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu