Batman 2: felbukkanhat végre egy régen várt szereplő?!

MOZI HÍREK – Az idei Batman forgatókönyvben egy törölt utalás található Barbara Gordonra. A Batgirl rajongók most azt követelik, hogy Leslie Grace játssza a karaktert a Batman 2-ben.

 

 

A The Batman: The Official Script Book megjelenése őrjöngésbe kergette a Batgirl-rajongókat! Ugyanis egy törölt jelenetben a Jim Gordont alakító Jeffrey Wright egy telefonhívás során név szerint említi lányát, Barbarát. A törölt DCU Batgirl-film rajongói azonnal azt követelték, hogy Leslie Grace kapja meg a szerepet A Batman 2-ben, hogy végre ő lehessen Batgirl a mozivásznon.

A Batgirl eredetileg a DCU részeként jelent volna meg, Leslie Grace-szel a címszerepben és Brendan Fraserrel a gonosztevő, Firefly szerepében.

A filmben emellett Michael Keaton Batmanként és J.K. Simmons Jim Gordon szerepében is visszatért volna. A film gyakorlatilag elkészült. Ám a Warner Bros. Discovery úgy döntött, hogy több más, már zöld lámpás projektéhez hasonlóan itt is lehúzza a rolót. A rajongók azonnal fellázadtak a megsemmisítő csapás ellen. Egyértelművé tették, hogy a stúdió szívesen dolgozna Grace-szel a jövőben is. Most sok rajongó reméli, hogy ez A Batman-univerzum részeként fog megtörténni.

Bár Grace-nek nagyszerű lenne, ha végre eljátszhatná Barbara Gordon szerepét, egyelőre nincsenek részletek arról, hogy A Batman 2. vagy a készülő spin-offok valamelyikében is szerepelni fog-e a karakter. Ha igen, akkor az minden bizonnyal egy másik verzió lenne, mint amit Grace a DCU-ban játszhatna. Emiatt határozottan kérdéses, hogy Grace egyáltalán esélyes lenne-e a szerepre, ha ez megtörténne. Persze ez nem akadályozta meg sok rajongót abban, hogy a Twitteren követeljék a szereposztását.

 

Batgirl megjelenhet-e egyáltalán a Batman 2-ben?

 

Matt Reeves egy kerek, önálló Batman-univerzumot készít. Így Barbara Gordon említése sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja, hogy szerepel-e majd a franchise jövőbeni részében. Batman világának annyi más aspektusa is a helyén van, és Jim Gordon lánya nyilvánvalóan elég idős ahhoz, hogy ismeretlen okból apját hívja. Matt Reeves eljátszhat a lehetőséggel, hogy Batgirl-t is bevonja-e az univerzum valamelyik jövőbeli projektjébe. Ám az igazi kérdés az lesz, hogy Batgirl szerepeltetése a franchise-ban mennyire erősítené a történetet.

A Batman a DC hősének sokkal földhözragadtabb változata, amely a feltűnő kütyük és szuperhős kalandok helyett a nyomozói eredetére koncentrál.

Bruce Wayne Denevérembere itt nagyrészt Jim Gordon mellett, szinte a gothami rendőrség részeként dolgozik. Mivel a páros ilyen szoros munkakapcsolatot ápol, Barbara Gordon bevonása a történetbe egy harmadik kerék beiktatását jelentené, amire nem igazán lenne szükség.

Matt Reeves terveit Batman jövőjével kapcsolatban azonban még nem igazán jelentették be a Pingvin spin-offon és a tervezett Arkham Asylum sorozaton túl. Batgirl és sok más karakter is megjelenhet valamikor a jövőben, de hogy a rajongók megkapják-e álmaik szereposztását, az már egy teljesen más kérdés.

Forrás: GameRevolution

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu