PlayStation VR2: több játékot is beáraztak az előrendelések jóvoltából

Mivel a Sony újgenerációs VR-készülékére már lehet jelentkezni, a játékainak árazása is lassan eljut a nagyvilág elé.

 

Ne is húzzuk az időt, lássuk a játékokat, forintban feltüntetett árakat és az esetleges kedvezményeket. Amit megtaláltunk a magyar PlayStation Store-on, forintos árat írtunk, amit pedig nem, ott kiemeltük ezt:

 

  • Cosmonious High: 12539 forint (PlayStation Plus-előfizetőknek 20% kedvezmény: 10031) [dollárban 30/24]
  • Demeo: 13990 forint (PlayStation Plus-előfizetőknek 20% kedvezmény: 11192) [dollárban 40/32]
  • Hello Neighbor: Search and Rescue: 10590 forint (PlayStation Plus-előfizetőknek 10% kedvezmény: 9531) [dollárban 30/27]
  • Horizon Call of the Mountain: 23990 forint [dollárban 60!]
  • Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition: 16990 forint  [dollárban 50]
  • Tentacular: 8740 forint (PlayStation Plus-előfizetőknek 10% kedvezmény: 7866) [dollárban 25/22,5]
  • The Light Brigade: 8740 forint (PlayStation Plus-előfizetőknek 15% kedvezmény: 7429) [dollárban 25/21,24]
  • The Walking Dead: Saints & Sinners Chapter 2: Retribution: 13990 forint [dollárban 40]
  • Cities: VR Enhanced Edition: nem találtuk a PlayStation Store-on, amerikai ár 30 dollár (10%-os PlayStation Plus-kedvezménnyel 27)

 

Jelenleg csak ennyi található meg a PlayStation Store-on (direkt megnéztük az amerikai és a magyar kiadást is; utóbbin tényleg nincsen ott a Cities: VR Enhanced Edition… érdekes), de már hallottuk, hogy a Hello Gamestől a gyenge kezdeteket felmutató, de aztán igazán erős játékká váló No Man’s Sky is, illetve a Swordsman VR is ott lesz a nyitócímek között. Előbbiről írtuk is, hogy akinek megvan PlayStation VR-ra, ingyen meg fogja kapni a PlayStation VR2-es verziót.

Szóval az árakat tekintve eléggé nagy szórás van, és nem olyan nagy meglepetés, hogy a Horizon Call of the Mountain, egy first-party, belsős fejlesztésű játék a legdrágább közülük, ugyanis a Sony a Horizont egy blockbuster, húzónévként tekintendő IP-nek tartja, így emiatt nem csoda, hogy megpróbálják a pénztárcákat egy kicsit jobban megcsapolni. Igaz, ha teljes értékű, kiemelten jó játék lesz, akkor legalább lesz is indokuk rá.

A PlayStation 5-nél drágább PlayStation VR2 február 22-étől lesz kapható.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu