Konzolokra is készül a Company of Heroes 3?

A SEGA és a Relic Entertainment hivatalosan csak PC-re jelentette be a játékot, de úgy tűnik, hogy nem csak egy platformra fog kijönni.

 

A tajvani korhatár-besorolásért felelős bizottság november 18-án értékelte a Company of Heroes 3-at. Ez rendben is van, mert lassan közelít a megjelenéshez. A csavar ott van, hogy a PC-s verzió mellett a PlayStation 5-ös és Xbox Series-es verziót is értékelte a bizottság, azaz konzolos átirat is lesz a játékból, csakhogy erről még nem beszélt a SEGA! Lehet, hogy már a megjelenéskor multiplatform lesz a Company of Heroes 3…?

A SEGA szerint a Company of Heroes 3 az akció, a taktika és a stratégia tökéletes csomagja. Vegyük át az irányítást a valós idejű csaták hevében, majd tábornokként vezessük a teljes kampányt, ahol minden döntés számít. Új és ismerős frakciók, egységek és nemzetközi alakulatok is felbukkannak a játékban. Utasítsuk a szárazföldi, légi és tengeri erőket, és építsünk ki utánpótlási vonalakat, hogy az új dinamikus kampánytérképen lemorzsolhassuk az ellenség előrenyomulását. Emiatt mindenki játékmenete eltérő lesz. Játsszunk a saját tempónkan a kampány és a skirmish módokban, mielőtt belevetnénk magunkat a többjátékos akcióba. Fedezzük fel a lenyűgöző mediterrán színtér elmesélhetetlen történeteit, és újgenerációs rombolható környezetek vannak. Ezeket a Relic saját fejlesztésű Essence Engine-je hajtja.

A kedvelt harci mechanikák hiteles új játékmechanikai jellemzőkkel találkoznak, így az eddigi legmélyebb taktikai élményt nyújtják. Használjuk ki a merész oldalazó mozdulatokat, hogy felfedjük az ellenséges oldalpáncélzatot; tapasztaljuk meg a teljesen új gyalogsági áttörési mechanikát, amely lehetővé teszi, hogy kiűzzük az ellenséges egységeket a helyőrségeikből, és sajátítsuk ki a magaslati helyeket, hogy javítsuk a látótávunkat. Az olasz hegyi hágókon, a lélegzetelállító tengerparti kilátásokon és Észak-Afrika sivatagjain is harcolni fogunk a hiteles és rendkívül változatos környezetekben. A hegyvidéki helyszínek a tengerparti városoktól egyedülállóan eltérő stratégiákat igényelnek, mivel a függőleges, vertikális helyzet mostantól nagyban befolyásolja az egységek látóvonalát (True Sight). A sivatagi síkságok gondos felderítést és merész páncélos manővereket igényelnek majd. Ezen az új frontvonalon az intelligencia a gyorsaság fölé kerekedik, és a helyi terepviszonyok okos kihasználásával összezavarhatjuk az ellenfeleket.

Az új, dinamikus kampánytérkép teljes sandbox stílusú játékmenetet biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy irányítsák a teljes háborús erőfeszítést, és megtapasztalják a stratégiai választási lehetőségek eddig soha nem látott szintjét. Az opcionális Full Tactical Pause funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben maguk irányítsák az egyjátékos akció tempóját. Az új hadsereg-testreszabási mechanika lehetővé teszi, hogy változatos, speciális egységek segítségét hívjuk segítségül. Vegyük fel a harcot új elit alakulatokkal, köztük az amerikai-kanadai különleges szolgálati erőkkel, vagy a nemzetközösség nagyra becsült Gurkháival. A pusztító harckocsi-rombolóktól a titkos felderítő járművekig a Company of Heroes 3 a sorozat eddigi legnagyobb névsorát vonultatja fel. A szuperkönnyű Weasel, a páncélos mesterlövész Nashorn és a Chaffee Light Tank csak néhány a debütáló egységek közül. Ne feledkezzünk meg az olyan felújított klasszikusokról sem, mint az M3 Recovery Vehicle Halftrack, amely mostantól használható elhagyott ellenséges járművek javítására és ellopására is!

Romboljuk le az erődítményeket az ellenséges csapatokra, majd legyünk tanúi a továbbfejlesztett pusztítási mechanikának, ahogy a katonák dinamikus fedezékként használják ki a friss romokat. A lenyűgöző új renderelési és részecskeeffektes technológia úgy ábrázolja a tüzet, a homokot és a füstöt, mint még soha. A briliáns új katonaanimációk a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával kombinálva valósághű reakciókat biztosítanak a harcmezőn. A DirectX 12-re és többmagos CPU-kra optimalizált új motortechnológia a Relic új motorja olyan filmszerű akciót nyújt, amely bármely hollywoodi blockbusterrel vetekszik.

A Company of Heroes 3 el lett halasztva: november 17-e helyett február 23-án fog megjelenni PC-re (Steam), de nem kizárt, hogy addigra bejelentik a PlayStation 5 és Xbox Series portokat.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu